Heijastus ilta-auringosta

Illalla auringon laskiessa aurinko ei enää paista parvekkeelle ja sisälle. Sen sijaan auringon säteet paistavat talomme toiseen sakaraan (u-mallinen talo) ja sieltä parvekkeiden lasituksista heijastuu kaunis varjo Bestå- ja televisioseinälle ja tasolla olevaan orkideaan ja asetelmaan. Näky on aika kaunis, sanoisin. 🙂

IMAG5216.jpg

IMAG5217.jpg

IMAG5218.jpg

Näillä kuvilla ja tunnelmalla toivottelen teille ihanaa lauantai-iltaa! 🙂

 

Irina / White & Fresh - -

7 kommenttia “Heijastus ilta-auringosta

 1. Haluaisin kysyä tuosta dysonin tuulettimesta. Onko ollut hintansa väärti – tai siis olisiko jos siitä maksaisi tuon hinnan? 😀 Itse olen miettinyt pöytämallia, mutta vähän epäillyt sen tehoa kuitenkin.

  1. Katriina: Tehoa todellakin löytyy, säädöistä tuulettimen saa todella kovaa puhaltamaan. Jos vaan varaa on tällainen tuuletin ostaa, niin voin suositella. En taida vaihtaa enää mihinkään tätä mallia… paitsi ehkä joskus koko asunnon ilmastointiin. ;)<br />
   <br />
   Tämä dyson on myös lapsiystävällinen, sillä siinä ei ole mitään rakosia eikä propelleja tai muita vaarallisia paikkoja, jonne voisi käden työntää ja satuttaa itsensä. Laite on myös todella kevyt ja se on helppo siirtää paikasta toiseen. Keveydestä huolimatta on kuitenkin tukeva.

  1. Sofia: Eikö olekin &hearts; Ihanaa lauantaita sullekin!! 🙂

 2. Kivasti valo tulee just tuohon asetelmaan 🙂 Vähän niin kuin luonnon oma spottivalo ;D

 3. Makee varjo ja toi iittalan kippo on seinällä ;)) hihi!!:))<br />
  <br />
  Toivottavasti oli kiva ilta:)

  1. Love: Katopa ku mä en aluksi edes hoksannut, että tuo yksi kohta on Iittalan maljan varjoa :D<br />
   <br />
   Ilta oli varsin rento, kattelin itseni ajantasalle Suurimman pudottajan jaksoilla ja olla möllöttelin vaan 🙂 Oliko sulla kiva ilta?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *