Mammutti parvekkeella

Lauantaina Ikeasta ostin lasten Mammut-jakkaran. Yksi sellainen kotonani jo on ja se on toiminut apujakkarana suihkussa sekä sen päälle on voinut nousta kun on tarvinnut lisää korkeutta. Nyt halusin jakkaran parvekkeelle, sillä se toimii oikein kivasti kukkapenkkinä. 🙂

IMAG4659.jpgIMAG4660.jpgIMAG4664.jpgIMAG4665.jpg

Tämä kaunis ruukkugerbera valkoisella suojaruukulla on myös Ikeasta. Ennestään minulla on tällainen suojaruukku pystyraidoilla ja se on käytössä orkidealla. Kivan simppeli ja nätti ruukku myös tämä vaakaraitainenkin.

IMAG4669.jpgIMAG4674.jpgIMAG4682.jpg

Nyt jos vielä tulee hankittua uusia kukkia, niin saa alkaa jo enempi miettimään, mihin ne sijoittaisi. Parveke on kohta todellinen puutarha. 😀

Täällä on tiedossa tänään tavallista lääkäriä, hammaslääkäriä ja ehdottomasti päikkäreitä. Toivottavasti myös ”lukkomies” tulee ja saa mun parvekkeen oven auki, että saan kasteltua kukat. Eilinen oli niin kuuma päivä, että kukat olisi pitänyt kastella jo eilen auringon laskettua.

Mukavaa maanantaita! 🙂

11 kommenttia “Mammutti parvekkeella

 1. Hei tuo onkin kiva suihkuun! On siis toki myös hyvä tuossa, mutta olenkin juuri mietiskellyt minkälaisen apupenkin hommaisin sitten kun meiltä lähtee tuo amme pois..

  1. Sofia: Tuo on tosi näppärä suihkussa, varsinkin esim. sheivaushommissa. 🙂 Suihkun alla ollessa tosin hieman vettä kertyy jakkaran sisään, mutta pysyy suhteellisen tyhjänä jos ei suoraan suihkun alla pidä. 🙂

 2. Sun partsi on kyllä ihana. Ja mammutti sopii kyl moneen tarkoitukseen :)<br />
  Meillä noi samaiset Ikea-ruukut lähti viherkasvien mukana uuteen kotiin. Tykkäsin ruukuista, mutten jaksanut alkaa niitä vaihtamaan, kun kukat lähtivät niin pikaisesti.

  1. Anna: Oon tyytyväinen, kun on Mammutti nyt sekä partsilla että sisällä. Sisällä sitä voi käyttää jakkarana kun joutuu ottamaan jotain ylempää ja suihkussa toimii hyvänä apupenkkinä tai vaikka puolipitoisille vaatteille tasona. 🙂

 3. Vitsit mä jaksan sitteb ihailla sun kauniin kesäistä partsia. 🙂 Niin mahtavan näköistä, ihanan raikasta kun kukat kukkii nätissä rivissä 🙂

  1. JuttaEmilia: Kyllä tuo parveke ja kukat ovat ilo silmälle &hearts; 🙂

 4. Ihanan näköinen parveke! Pisti heti silmään nuo keltaiset kukat, passaa hyvin sisustukseen!! 🙂 😉

 5. Mä niin kateellisena kattelen sun siistiä parveketta ja kukkia 🙂 Meikän terassi on kun pommin jäljiltä tällä hetkellä ja kukatki vallan puuttuu…. no torstaina projekti valmis ja sit heti kukkien ostoon ja istutushommiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *