Dyson air multiplier tuuletin

Pienen kotini kirous sekä siunaus on se, että ikkuna ja parveke ovat etelään. Koti kylpee kesäisin valossa eikä talvellakaan ole aivan pilkkopimeää. Yölläkin näkee liikkua ilman valoa. Samalla se tarkoittaa kuitenkin keväisin ja kesäisin aikamoista kuumuutta. Vielä ei pahimmassa kuumuudessa joudu olemaan, mutta viime kesänä kuumuus oli tuskallista ja hankinkin itselleni tornituulettimen. Tämä tuuletin on muuten myynnissä, kuva löytyy blogini sivupalkista ja yhteyttä voi ottaa sähköpostitse tai vaikkapa kommenttiboksissa.

Edellisten Sokoksen 3+1 päivien aikana osallistuin arvontaan, jossa saattoi voittaa itselleen kuvastosta valitsemansa lempparituotteen ja minäpä sitten valitsin Dysonin tuulettimen ja kappas, niin vaan arpaonni potkaisi ja nyt minulla on upea (ja kallis :D) tuuletin, joka on moderni ulkonäöltään sekä myöskin todella tehokas.

IMAG4498.jpgIMAG4501.jpg

Siirsin Bestån kiinni sänkyyn ja Bestån ikkunan puolelle jäi siten hyvä paikka tuulettimelle. (tässä kohtaa oli muuten orkidea kylvyssä, siksi tyhjä ruukku)

IMAG4502.jpg

Kun kerran istun tuolla puolella sohvaa, niin tuuletin tuulettaa juuri sopivasti kohti.

IMAG4511.jpgIMAG4505.jpg

Tuulettimella on oma kaukosäädin, jolla voi säätää puhallusvoimakkuutta. Teho on todella hyvä ja tuulettimen saa puhaltamaan suhteellisen kovaakin. Ääntähän tietenkin kovemmilla voimakkuuksilla tulee, mutta olkoon se sitten maksu kivasta puhurista. 🙂

IMAG4514.jpgIMAG4519.jpg

Tuuletin myös siis kääntyy toiseen suuntaan ja takaisin ja sen voi antaa myös puhaltaa vain eteenpäin.

IMAG4508.jpgIMAG4509.jpg

Olen niin onnellinen tuosta kaukosäätimestä, kun ei tarvitse erikseen käydä tuuletinta säätämässä vaan kaiken voi säätää ohjaimella ja jopa sammuttaa sen.

Itse tuuletin on ulkopinnaltaan korkeakiiltovalkoinen eli sopii täysin sisustukseen 😉 Sisäpuoli on harmaa. Laite on kevyt, sitä jaksaa hyvin kantaa, jos paikanvaihdolle on tarvetta. Olen todella tyytyväinen tuulettimeen ja onnellinen siitä, että arpaonni osui kohdalle. Tämä oli niin nappiosuma tähän pieneen ja kuumaan yksiöön. <3

 

Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “Dyson air multiplier tuuletin

 1. Voi miten mahtava voitto! Osui kyllä oikeaan osoitteeseen. Onnea onnettaren suosikille! 🙂

 2. No nyt tuli kyllä voitto oikeaan osoitteeseen. Onnea.<br />
  Onpa tyylikäs tuuletin. Kyllä tuota kestää katsella 🙂

 3. oi vitsi, onnea ihan tosi paljon! hienon näköinen vempain ja ilmeisen tarpeellinenkin! ihanaa että voitit! 🙂

  1. neela: Todellakin osui tarve ja arpaonni kohdilleen täydellisesti, sillä niin tarvitsen tuuletinta. &hearts;

 4. Voi onnea sulle, tyylikäs ja tarpeellinen tuuletin 🙂 Mulla on myös tuuletin ja sen lisäksi ilmanpuhdistaja, tuuletinta en ole vielä ottanut käyttöön, tuo sun laite on kyllä tyylikkäin tuuletin minkä olen koskaan nähnyt, mun on pakko kertoa että joskus nuorena tapailin yhtä ruotsalaista kaveria ja hän ei osannut sanoa suomeksi muuta kuin tuulettimet 🙂 ihanaa päivää !

  1. t: Kiitos &hearts; Mä olen miettinyt, että ilmankostutin olisi tosi hyvä tähän asuntoon. Ilmankosteusprosentit heiluu talvisin eli kuivina kausina jossain 20% kieppeillä ja se on aivan liian vähän.<br />
   <br />
   Hah, hauska tyyppi sun nuoruuden kaveri 😀 Mä tapailin kans kerran yhtä miestä, joka ei suomea puhunut ja se oli onnellinen kun oppi kysymään mun äidiltä How is your silmä? (äidillä oli sillon joku silmähaaveri ;))

 5. Moikka,<br />
  tosi kiva blogi ja asunto sulla!<br />
  Onko sulla vielä toi dysoni olemassa? Voisin ostaa sen sulta, jos pyörii vielä nurkissa 🙂 <br />
  Terkuin Jaana

  1. Kiitos paljon Jaana! 🙂 Valitettavasti tuulettimeni ei ole myynnissä, on itselleni tarpeellinen. Toivottavasti löydät samanlaisen muualta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *