Viikonlopun valkoiset ruusut

Lauantai on alkanut täällä heräämällä normaalia myöhemmin ja nauttimalla ihanat aamukahvit. Hieman keittiön siistimistä ja muutaman sisustuslehden selailua samalla kun Tivoli Audio suoltaa ulos sulosointuja.

Kevät <3

Viikonlopuksi ostin nipun valkoisia ruusuja.

IMAG4247.jpgIMAG4250.jpgIMAG4256.jpgIMAG4265.jpgIMAG4269.jpgIMAG4274.jpgIMAG4279.jpg

Loppupäivä jatkunee yhtä letkeän rennoissa tunnelmissa, harkinnassa on juuri pienet päikkärit, jotta jaksaa illalla taas olla kannustamassa MM-kisoja. Tänään vastassa on Slovakia ja eilen nipin napin (jatkoajalla) voitettiin Saksa. Oli aika jännittävä peli noin avauspeliksi ja kun vastassa oli niinkin kevyt vastustaja kuin Saksa. Siinä sai aina välillä olla halailemassa sohvan käsinojaa tässä sohvan nurkassa istuessa. 😉

Seuraatteko te jääkiekon MM-kisoja? Minä seuraan kaikki Suomen pelit, muutoin seurailen yleisellä tasolla vaan tuloksia.

Aurinkoista ja ihanaa lauantaita kaikille! 🙂

18 kommenttia “Viikonlopun valkoiset ruusut

 1. Kyllä seuraan ja valtavalla intensiteetillä! Kyllä tuli eilen taas eilen sajatettua.. 😀 Kun 2011 odotin meidän esikoista pakkasin varulta jo sairaalakassin sillä neidin laskettu aika oli kesäkuussa. No ei onneksi tairvinut lähteä etukäteen synnärille vaikka mestaruus voitettiinkin! 🙂 Mutta kyllä oli sinä vuonna varsinkin tiukat paikat! 😀

  1. Fanni: Kiva kuulla, että on muitakin innokkaita seuraajia! Eilinen matsi Slovakiaa vastaan alkoi aika jännästi ja olin jo varautunut häviöön. Sitten kävikin ilmi, että Raanta on ihan törkeän hyvä molari ja niin me vaan pidettiin maalimme tyhjänä ja voitettiin. 🙂 Huomenna sitten Ranska vastassa, sitä odotellessa!

 2. Valkoiset ruusut on tosi kauniita &hearts;<br />
  <br />
  En katsele MM alkusarjoja, mut tiedän et kisat OVAT SIIS NYT 😉 Sit jos suomi pääsee pitkälle niihin ihan loppuotteluihin, niin sit ehkä vähän tillotan, jonkun erän kenties ja ehkä 😀 Tein muuten postauksen meidän yhdestä lempihommasta 😉 käyhän kurkkaamassa :)<br />
  Kivvoo ilttoo &hearts;

  1. Soili: Pitääpä tulla kurkkimaan heti kun aika antaa myöten! 🙂

 3. Täälläkin katsellaan innoissaan pelejä! Kohta koiran kanssa lenkille ja sit kanasalaatin tekoon, jotta kerkeää sopivasti telkkarin ääreen kun peli alkaa 🙂 Kivan oloinen blogi sulla, kauniita ja raikkaita kuvia! 🙂

  1. Mimosa: Kiitos ja tervetuloa seuraamaan höpinöitäni &hearts; Eilinen peli hoidettiin onneksi kunnialla, saapi nähdä miten käy huomenna Ranskaa vastaan. 🙂

 4. Mäkin ostin toissapäivänä kimpun valkoisia ruusuja ja ne on vieläkin ihan hyviä, kuvailin myös niitä, en toki saanut noin hyviä kuvia kuin sinä, mutta olen ihan tyytyväinen kuviini, koska vasta opettelen tuota järkkärin käyttöä. Seuraan todellakin MM-lätkää ja meinasin kuolla eiliseen peliin, jännitin aivan mielettömästi tuo nuoren Joni Ortion puolesta!! Meillä koirakin kävi ihan kuumana kun vähän porukalla eläydyttiin peliin 🙂

  1. t: Ortio oli pikkasen jännittynyt kyllä, mutta onneksi voitettiin! Ja eilinen Raannan toiminta: TÄYDELLISTÄ! :D<br />
   <br />
   Noi mun valkoiset ruusut eivät ole kovin pitkäkestoisia, niissä on terälehtisen rusehtumista havaittavissa. Mutta onneksi sain taltioitua kauniita kuvia muistoksi. 🙂

 5. Täällä seurataan kovalla intensiteetillä. Ollaan miehen kanssa molemmat urheiluhulluja (ainoat mitä mua ei oikeestaan kiinnosta katsoa on golf ja tennis) ja eilen kyllä oli aikamoinen mekkala meidän talossa. Onneksi on omakotitalo 🙂 Vielä jännempää jääkiekon arvokisoista tekee se, että miehen serkku pelaa maajoukkueessa…. Aina joutuu sen puolesta jännittämään ja kovasti kannustamaan!<br />
  <br />
  Kauniita ruusuja, mulla ne kuolee aina heti 🙁

  1. Jossu: No teillä onkin matseissa sitten extra-jännitettävää! Eilisen pelin jo alussa ajattelin olevan menetetty, mutta sitten alkoi lyyti kirjoittaa ja voitettiinkin. On se Raanta kyllä hyvä maalivahti! &hearts;

 6. Ruusuihin voi vain todeta; White &amp; Fresh! Kauniita &hearts;

 7. Seurataan mieheni kanssa molemmat ja tunteella! Hyvä Suomiiiii! Niin kauniit ruusut &hearts;

  1. Marit: Kiva, että tekin seuraatte pelejä intohimoisesti &hearts; Olipa jännä eilinenkin matsi ja Raanta hoiti homman himaan täydellisesti! 🙂

 8. Lätkää seurataan täälläkin 🙂 Kaikki Suomen pelit on pakko katsoa, ja välillä tsekkaan joitain muitakin pelejä. Eilenkin jännitin niin, että kynnet kesäkuntoon projektin saa taas aloittaa alusta… ;D

  1. Dara: Hih, no kisojen jälkeen sitten jatkat kynnet kesäkuntoon -projektia. 😀 Mä en juurikaan muita matseja katsele, tulokset kyllä kiinnostaa. Huomenna taas Suomen peli, tällä kertaa olisi sitten Ranska vastassa. Sen pitäisi olla aika helppo vastus. 🙂

 9. Kyllä taitaa tulla kateltua kaikki Suomen pelit taas, niinkun aikaisempinakin vuosina. Tän vuoden joukkuetta on haukuttu niin paljon etukäteen, että tällä kertaa niiden oikeesti toivoo menestyvän. Tietty siis joka vuosi toivotaan kirkkainta mitalia mut tänä vuonna ihan eri lailla, kun on niin &quot;susi-joukkue&quot;. Näyttäsivät kaikille epäilijöille, et väärässä olivat! 🙂

  1. Sannika: Kiva, että sielläkin kisat kiinnostaa! 🙂 Suomen joukkue koostuu nyt suurimmaksi osaksi uusista pelaajista, 14 on vissiin ihan MM-noviiseja. Toivotaan, että pelit nyt sujuisi ja Suomi saisi hieman hieman skarpattua. Jalonen oli oikeassa kommentissaan siinä, että vaikka nyt on onnenkantamoinen käynyt ja pelit voitettu, niin tällä menolla ei selvitä kyllä pitkälle. Keskiviikkona on kuitenkin vastassa USA.<br />
   <br />
   Mukavia kisoja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *