Loppuneet kosmetiikkatuotteet huhtikuu 2013

Huhtikuu hurahti ja ollaan toukokuussa. Aivan ihanaa, kaikki kesäkuukaudet ovat vielä edessäpäin. 🙂

Huhtikuussa loppui ihan mukavasti kosmetiikka- ja hygieniatuotteita ja muutama lähti myös kiertoon tarpeettomana. Tämä haaste on tosi hyvin kyllä saanut takaraivoon tietynlaisen nakutuksen, kun on meinannut jotain kosmetiikkaostoksia tehdä. Tätä kun tekee tällä tavalla haasteen muodossa, niin sitä ei ole kovin paljon pokkaa tehdä heräteostoksia. Yhden heräteostoksen The Body Shopista tein, kun tilasin itselleni alennuksella mustikka-vartalovoin ja käsivoiteen. Käsivoide tulee pian ihan tarpeeseen, mutta vartalovoin olisin voinut jättää ostamatta. Sille ei ollut muuta perustetta kuin herkullinen ulkonäkö, mielikuva tuotteesta ja alennettu hinta. 😉

Tässä loppuneet tuotteet kuitenkin huhtikuulta.

5180dad589ac61006e000002.jpg

Ducray-kuuriin kuuluva hiusliuos, jota suihkutetaan ja hierotaan iltaisin päänahkaan. Yksi on taas juuri loppumassa ja sitten näitä taitaa ollakin enää yksi täysi jäljellä. Myös Ducray-kuuriin kuuluva shampoo vetelee viimeisiään.

5180dad489ac610570000002.jpg

Cutrin Bio+ Balance Moisturizer, joka kosteuttaa tehokkaasti kuivaa päänahkaa. 

5180dad889ac610570000007.jpg

Eucerin jalkavoide, jossa on 10% karbamidia eli ureaa (ei sitä itseään toki ;)). Sopii hyvin kuivalle ja koppuraiselle iholle ja aluksi käytinkin tätä kosteuttamaan kasvojani. Kesällä ja syksyllä Keratosis pilaris tuskastutti minua otsan alueella ja otsasta tulikin taas sileä ja näpytön, kun käytin tätä voidetta kuorittuani ensin ihoa aspiriinilla.

5180dadb89ac610770000002.jpg

Tästä dödöstä en taidakaan enää vaihtaa pois. Jostain syystä aineenvaihduntani on laihtumisen (?) myötä muuttunut ja muut dödöt eivät enää pidä pahoja hajuja pois, vaan ainoa mikä toimii on tämä. Kallis on, mutta toimiva. Löytyy myös hajusteettomana versiona. 

5180dade89ac611c6e00000c.jpg

Yves Rocherin orgaaninen kaura-suihkusaippua ja Natural Honey Argan Oil vartalovoide loppuivat myös. Tuosta vartalovoiteen loppumisesta olen todella tyytyväinen, sillä se olikin jo pitkän aikaa ollut käyttämättömänä eikä sitä siis tarvitse enää hillota kaapissa. 🙂

5180dae189ac611b7000000c.jpg

Laveran hammastahna. Ihan ok oli, mutta en välttämättä kyllä juuri tätä hankkisi enää. Tykkään ajatuksesta, että tämä oli luonnonkosmetiikkaa, mutta voisin kyllä kokeilla muitakin merkkejä, jos päädyn hammastahnassakin luonnonkosmetiikkaan.

5180dae489ac61e268000011.jpg

Nämä kynsilakat eivät ole niin sanotusti oma juttuni, lähinnä väreiltään. Ne lähtevät siis kiertoon, jollekin joka niistä tykkää enempi.

Mites te muut, jotka olette tähän haasteeseen ottaneet osaa, loppuiko huhtikuussa paljon tuotteita? Ja jotka ette ole ottaneet osaa, niin lähtekäähän ihmeessä mukaan, aina ehtii messiin! 😀

Tässä aiemmat kuukauteni haasteen osalta:

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu

Aurinkoista torstaita kaikille! <3

Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet huhtikuu 2013

 1. Mulla meni ihan hyvin…kunnes. Niinhän aina käy, kun jotain mielettömän halpaa ja tarpeellista tulee vastaan. Lapsi-messuilla oli outlet osastolla Lumenen ständi ja siellä oli vaikka mitä kaikkea edullista ja ihanaa. Rahaa meni ihan tolkuttomasti. Ja kaikkea tosi tarpeellista tuli hankittua. <br />
  Ihminen on altis houkutuksille ja tällä kerrtaa Lumene vei pitemmän korren. Mutta kaikesta huolimatta olen tyytyväinen ostoksiini. Erittäin tyytyväinen.<br />
  Ja kaikki tuli käyttöön, itse asiassa olen jokaisen ostoksen jo avannut.<br />
  <br />
  Multa loppui ainakin silmänympäryysvoide. Mutta mä olen sen verran nuuempi että mä avaan kyllä tuubit saksilla ja kaivan viimeisetkin tipat. Mm silmänympäryysvoidetta riitti vielä viikon verran kun tuubin avasin. Tietty jos ei täysin tykkää tuotteesta, silloin jämien jättäminen purkkiin sallittakoon.<br />
  <br />
  Onneksi tältä keväältä on messut ohi, syksyllä vasta on seuraavat Habitaren muodossa. Siellä tuskin Lumene on edustettuna :).

  1. Lanttuleikkuri: Sun repsahdus ei sitten varmaan kyllä ollut kovin paha, jos tuotteet kerran tulivat tarpeeseen ja olet ostoksiisi tyytyväinen. 🙂

 2. Mua on lahjottu kosmetiikan muodossa ;D Mut hah, mähän en sitä omaksi repsahdukseksi edes laske, että ihanat ihmiset haluaa antaa mulle ihania juttuja ;D

  1. Dara: Saatuja kosmetiikkatuotteita ei lasketa, koska ne eivät ole itse ostettuja. Niinpä olet hyvällä mallilla. 😀

 3. Mie oon ollut vähän haasteessa mukana: hihii salaa 😀 on kuules tyhjennetty varastoja, monta monta purkkia. Tehokas haaste :)<br />
  Kivvaa ilttaa Irina siulle &hearts;

  1. Ihanaa Soili, että oot mukana vaikkakin sitten &quot;salaa&quot; 🙂 Olisi kyllä tosi kiva kuulla sun projektista myös, joten tee ihmeessä postauksia loppuneista tuotteista. Se on ihanan inspiroivaa &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista perjantaita!

  2. 🙂 Kaikki tyhjentyneet putelit ovat menneet vauhdilla roskiksen suuhun :D. Mut joku listaus ehkä onnistuis ja tsemppipostaus myös :). Laitetaan korvan taakse kiva postausideasi. Ehkä jonkin sorttisen fengshuipurkkipostauksen voisin saada aikaiseksi :)<br />
   Kivaa päivää &hearts; &hearts;

  3. Soili: Jee! Nyt vaan kuvaamaan aina loppuneet tuotteet ennen roskiin heittoa ja kuukausittaiset raportit tuutista ulos kuun vaihtuessa. 🙂

 4. Mä en koskaan tähän lähtenyt mukaan, mutten kyl oo pitkään aikaan mitään ostanutkaan!! 🙂 Hienosti sä oot purnukoira tyhjennellyt!!

  1. Love: Mitä sitä osallistumaan, jos ei ole tarvetta ja osaa jo valmiiksi ostaa &amp; kuluttaa järkevästi. Hih! 🙂

 5. Kerro lisää tuosta hammastahnasta!! Oon aina miettinyt että uskaltaisinko noihin luonnin hammastahnoihin lähteä, pelkään reikiintymistä mutta myös sitä mitä perustahnasta imeskelee…

  1. Sofia: Mulla ei tuosta hammastahnasta ole faktatietoa, mutta maku oli kevyen minttuinen ja kyllä se tuntui ainakin puhdistavan ihan hyvin. Alla muutama linkki, jonka löysin noista hammastahnoista. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.kemikaalicocktail.fi/2012/02/toimivaa-hippihammastahnaa/&quot; target="_blank">http://www.kemikaalicocktail.fi/2012/02/toimivaa-hippihammastahnaa/</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://kauppa.ruohonjuuri.fi/minttuhammastahna/LAVERA-4021457400324/dp?openGroup=618&quot; target="_blank">http://kauppa.ruohonjuuri.fi/minttuhammastahna/LAVERA-4021457400324/dp?openGroup=618</a><br />
   <br />
   Täytyy varmaan joskus kokeilla noita luonnonkosmetiikan hammastahnoja, kovasti tuntuvat Frantsilan yrttitahnaa kehuvan (kun kävin googlettelemassa tahnoja). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *