Kosmetiikkarepsahdus

Tunnustan: Sorruin tekemään kosmetiikkaostoksen. Tässä kohtaa joku ehkä ajattelee, että ”Entäs sitten?” 😉

Alkuvuodesta päätin tarttua haasteeseen, jossa on tarkoitus käyttää olemassaolevat kosmetiikkavarastot loppuun ennen kuin hamstraa uutta. Loppuneen tuotteen tilalle on ihan ok tietenkin hankkia uusi, mutta tarpeetonta Iih, mikä tuote ostamista tulisi välttää.

Minäpä sitten eilen näin The Body Shopin mainoksen ja sorruin ostamaan. No mutta kun tuote hiveli silmiä kauneudellaan ja mielikuva tuotteesta valtasi ajatukset.

5177840e89ac618f58000002.jpg

Mustikka vartalovoi, ah! TBS:n vartalovoit ovat aina miellyttäneet pakkauksillaan silmää ja nyt olen jotenkin mieltynyt mustikkaan. Mulla oli tuossa taannoin käytössä myös Lumenen mustikka-käsivoide ja tuoksu oli ihana, vaikka ei ihan normaalin mustikan tuoksuinen. Ja nyt kun halvalla sai… tilaukseen meni!

Tein myös toisen ostoksen, joka on aavistuksen tarpeellisempi vielä. Tällä hetkellä käyttämäni käsivoide ei varmasti kauan putelissaan vanhene, joten olin kaukaa viisas ja tilasin myös käsivoiteen. 

5177840e89ac612a59000003.jpg

Manteli käsi- ja kynsivoide

Tein kosmetiikkahaasteeseen ryhtyessäni lupauksen, että tunnustan reilusti, jos sorrun tarpeettomiin ostoksiin ja tässä siis tämä tunnustus, hih 🙂

Onko muita, joilla on ainakin välillä vaikeuksia vastustaa herkullisen näköisiä kosmetiikkatuotteita? 😉

​Kuvat: The Body Shop

Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “Kosmetiikkarepsahdus

 1. sama täällä. Tämä vuosi mennään ilman ostoksia, siis kosmetiikka. Mä olen ollut pari v kotiäitinä ja nyt opintovapaata on vuoden loppuun asti. Opintotuki loppuu lokakuussa, eli on tiedossa elintasontiputus on tiedossa joka tapauksessa.<br />
  Mutta välillä ei voi vaan houkutuksille mitään. Noi TBS.n vartalotuotteet ovat aivan ihania. Sain joululahjaksi 4 minisuihkugeeliä ja kyllä se mieltä lämmittää kun ainakin vähän aikaa tuoksuu mansikalle sen sijaan että sille samalle, iänikuiselle mitä kaapissa on ollut jo vuosia.<br />
  Tietty jos vanhat tuotteet ehtii sillä aikaa homehtumaan, ei uusien ostaminen ole niin hyväksyttyä, mutta jos tietää kaikki tulee kulumaan, välillä voi itseensä panostaa.<br />
  Itse sain ystävältäni huulikiillon nimipäivälahjaksi. Voi sitä ilonpäivää, kun ei tarvinut niitä vanhoja jämiä käyttää.<br />
  <br />
  <br />

  1. lanttuleikkuri: Noi TBS:n vartalovoit on onneksi (?) sen verran hintavia ettei niitä tule juurikaan hankittua. Nyt vaan sattui olemaan tarjous, joten tartuin siihen. Onneksi tuo kosmetiikkahaaste on hieman hillinnyt hamstraushimoja. 🙂

 2. Ennen olin paljon heikompi kun käytin perus kosmetiikkaa, sitä kun on joka paikassa ja mainoksia satelee, luonnonkosmetiikan kanssa homma on jotenkin helpompaa..teen aina isomman tilauksen jolielle tai hyvinvoinnin tavarataloon kun purkit on loppumassa ja pysyn näissä. Harvemmin tulee pyörittyä missään missä luonnonkosmetiikkaa olisi vastustamattomasti laitettu esille joka kulmassa 🙂 Ja täytyy kyllä sanoa että perus kosmetiikasta luopumisessa kaikista hankalinta on ollut tämä nimenomainen vartalovoi!!! Luonnonkosmetiikassa en vain ole törmännyt vastaavaan paksuisuuteen, tai sitten jos niitä on tullut vastaan ovat olleet niin pienissä purkeissa että se olisi sulanut jo pelkästään toiseen jalkaan 😀

  1. Sofia: Mä en ole vielä saanut kunnolla käynnistettyä luonnonkosmetiikan kokeilujani, jotenkin ei oikein tiedä mistä lähtisi liikkeelle. Nyt on testauksessa Mádaran kasvojenhoitotuotteet ja oon toistaiseksi tykännyt. En tiedä vaan, olisiko joku muu sarja vielä parempi. Toi kosmetiikkahaaste on onneksi noin yleisesti ottaen hillinnyt mun hamstraushimojani. 🙂

 3. Ihana repsahdus!<br />
  <br />
  Ennen repsahdin helpostikin. Nykyisin taas teen jonkun verran taustatyötä ennenkuin ostan mitään. Tämä vaatii kyllä entiselle kosmetiikan heräteostelijalle melkoista itsekuria. 😀

  1. JonnaH: Mäkin oon ollut aikamoinen heräteostelija kosmetiikan suhteen. 🙂 Nyt tää haaste on jotenkin tykytellyt tuolla takaraivossa, että ei saa ostaa ennen kuin on käytetty edelliset loppuun. Tuota vartalovoita lukuunottamatta on mennyt aika hyvin. 🙂

 4. Tuo iki ihana mustikka vartalovoide käy myös hyttys/sääski karkotteena 🙂 testasin viime kesänä itselleni ja lapselle ( silloin reilu 1vee) ja TOIMII! Eli siis aivan loistava kosmetiikka ostos/repsahdus!

  1. Hande: Vau, mikä vinkki! Kiitos 🙂 Ehkä mun repsahdus on sitten oikeutettu, hih 😉

 5. Aika herrrrkullisen näköinen purkki, eli en yhtään ihmettele jos repsahdit! :):) Mä ostin bodyshopista rasvan, just ennen Pariisin matkaa :))) Sortumisia tapahtuu…as we know ;););) hahahha!

  1. Love: No eihän tuota voinut vastustaa, varsinkin kun oli halvennuksessa. &hearts;

 6. No käsivoide ei ainakaan ole repsahdus. Sähän vain varauduit tulevaan tarpeeseen! Ja näyttäähän tuo TBS:n mustikkavoide niin houkuttelevalta, että ei kai sellaista voikaan vastustaa? Oothan sä sitäpaitsi koko alkuvuoden niin hyvin kutis pitänyt, että saa sitä musta välillä vähän itseään hemmotellakin! ;D

  1. Dara: Kiitos, sun kommentti lämmitti mieltä. 🙂 Käsirasva ok, vartalovoi satunnainen repsahdus, josta ei tuomita. Jei! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *