Mieletön shoppailusaldo

Tänään kävin ystävän kanssa kahteen otteeseen shoppailemassa. Oli ihanaa, kun olin sallinut itselleni shoppailla hieman enkä meinannut malttaa odottaa Columbuksen Tigerin ”korkkaamista”. Ainoa Helsingin Tiger-myymälöistä, jossa en ollut vielä käynyt. Ihania keltaisia kulhoja, värikkäitä laatikoita ja kaikkea kivaa! Samalla tuli pyörähdettyä vähän muuallakin ja vielä loppuillasta Prisman sisustusosastolla. Alla kuva tämän päivän ostossaldostani.

51702a2689ac61ab7a00002f.jpg

Hammasharja Prismasta ja Tgerista huopatassumateriaalia. Rahaa kului päivän aikana ostoksiin kaksi euroa. Huikeaa!! 😀

Mikä ihme siinä aina on, että kun on rahaa ja lähtee luvan kanssa pyörimään kauppoihin niin mikään ei yhtäkkiä kiinnosta ja jos kiinnostaakin niin sitä alkaa piheilemään?

Onko muilla vastaavia kokemuksia?

Ai niin, ostin mä kuitenkin lounaaksi Subin ja jälkkäriksi pikkuruisen Fazerin suklaapatukan. Niitä ei lasketa. 😉

Huomenna Ikeaaan! <3

Irina / White & Fresh - -

19 kommenttia “Mieletön shoppailusaldo

 1. Hih, mä alan piheilemään tosi usein. Siksi valitettavan moni haaveistakin jää tosiaan sellaisiksi, kun se saituuden keijukainen istahtaa mun olkapäälle ja alkaa mussuttamaan jotain tarveharkintaisuudesta… ;)<br />
  <br />
  Mitäs Ikeasta meinasit hankkia? Et kai sää siellä sentään pysty kauheasti piheilemäänkään? ;D

  1. Dara: Kumma juttu toi piheily kun on rahaa ja kun ei ole niin tulee tilailtua vaikka mitä 😀 Ikeasta meinaan ostaa parvekkeelle pöydän ja sitten varmaan jotain pientä voi tarttua mukaan. Ikeassa ei tosiaan paljon tule pihisteltyä. 😉 Hyvää yötä murmelsson &hearts; P.S. Pian nähdään! 🙂

 2. hahahahahahahahaaa, ihan loistava postaus! 😀 😀 Täällä toinen mokoma pihistelijä jolla oli hirveä ostis tänään ja mitään sisustustavaraa en löytänyt vaikka tutka kävi suurta syyniä. 😀 Tarttuihan sieltä lopulta omaan ostoskoriin jotain &quot;pientä&quot;, hihiiii. 😉 <br />
  <br />
  nam, subit on muuten herkkua! &hearts; &hearts;

  1. Miia: Ihan outo juttu tommonen piheily silloin kun antaa itselleen luvan jotain hankkia. Meinasin jopa ostaa Muumi-sesonkimukin, mutta aloin pihistellä senkin kanssa! 😀

 3. heehe..no onpas tiukat ostokset sulla..noinkin käy joskus, mutta eihän se huono ole ollenkaan..

  1. Mehtäemäntä: Oikeasti mä olen ihan tyytyväinen, etten ostostellut enempää. Sain ostaa, mutten ostanut. Ihan hyvä juttu 🙂

 4. Järkiostokset 🙂 voi hitsi kun meidän nurkilla ei näy tigeriä eikä ikeaa. Tai ehkä sittenkin parempi kun ei oo 😀 Hyvvää yötä &hearts;

  1. Soili: Jos vaikka Tiger joskus avaisi nettikaupan tai jonnekin teidän lähelle myymälän. Parempi ehkä ettei myymälää ole, muuten voisi tulla houkutuksia. 😀 Tosin tuolla ei mitään kauhean kallista edes valikoimissa ole, joten muutama ostos ei paljon taloutta keikuta. Hyvää yötä Soili &hearts;

  1. Jonsku: Mulla käynyt myös joo vaateostoksillakin noin. Melkein missä vain, jos on rahaa. 😀

 5. Niin tuttua 🙂 Mä oon useamman shoppailupäivän päätteeksi ostanut tyyliin topseja tai hammastahnaa vaan siks, ettei ihan tyhjin käsin tarttis kotiin mennä 😀

  1. Anna: Hassua miten sitä piheileekään silloin juuri kun ei olisi akuuttia tarvetta. 😀

 6. Tuttu tunne! Sitten kun sitä rahaa olisi ja lähdet erikseen kauppoja kiertämään luvan kanssa niin pihiys iskee! Mikä ihme siinä on?! 😀 Kyllä sitä silloin löytää kaikkea kivaa, kun rahaa ei olisi tuhlahtavaksi 😀

  1. Jenna: Ehkä ihminen haluaa eniten sitä, mitä ei voi saada ja kun saisi niin ei haluakaan? 😀

 7. Tuo on niin tuttua! sitten ku ei pitäs mitään ostaa niin löytys kyllä mielin määrin kivoja juttuja. ja tietenkään sillon ei oo rahaa. Saati sitten ku lähtee ettimällä ettimään jotain niin ei varmasti löydä! 😀 Ja pakko näin hamppihoitajana sanoa että kantsii ostaa aina super/extra soft harja, ei tulis niin helposti harjausvaurioita. Ps. sähköhammasharja paras, ja eniten hammaslääkärit sitä suosittelee 😉 Sori, oli pakko vinkata 😉

  1. Maikki: Kiitos neuvosta, ihanaa kun lukijoiden joukossa on tuollaisia alan ammattilaisia. &hearts; Otan mielelläni asiallisia ja hyviä neuvoja vastaan! 🙂 Mä olen aina käyttänyt Soft/Extra Soft harjoja, sillä ikeneni ovat herkät ja sellaisia mulle suositeltiin joskus hammaslääkärissä käydessäni. Sähköhammasharja mulla on, ihan uusikin, mutta (täällä mainitsemattomista) tietyistä syistä olen nyt harjannut hampaani tavallisella harjalla. Aion kuitenkin pian siirtyä taas sähköisen harjan käyttöön. :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikonlopun jatkoa sulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *