Methodeja ja parvekelasituksen pesua

Vakituinen Hullut Päivät-ostos on itselläni aina Methodin tuotteet. Tällä kertaa mukaan lähti lasinpesuaine ja Pink Grapefruit yleispuhdistussuihke. Lasinpesuneste on tärkeä näin keväällä, kun on aika taas kuurata ikkunoita talven jäljiltä. Lisäksi sillä on kätevä puhdistaa Bestån päällä oleva lasilevy sekä tietysti kodin peilit.

51683264c98c7ec12200001a.jpg

51683264c98c7ea511000049.jpg

Yleispuhdistusainekin pääsee aika pian käyttöön, sillä keittiösuihke ei varmasti kauaa putelissaan vanhene. 🙂 Klementiinin tuoksuinen keittiösuihke (saatu blogin kautta Eettiseltä Luksukselta) on ollut hyvä ja kivan tuoksuinen, mutta homman hoitaa keittiössä hyvin myös ihan perus yleispuhdistusaine. Tuoksua lukuunottamatta INCI on sama.

51683267c98c7e671d000023.jpg

Lasinpesuaineidenkin pullot ovat ajan saatossa muuttuneet ulkonäöllisesti. Nykyään pullo on mukavan virtaviivainen hieman kulmikkaana. Vanha puteli tyhjeni äsken ja uusikin sai kivan alun, kun innostuin pesemään parvekkeen lasit. Oli siinä hommaa enkä ole tulokseen täysin tyytyväinen, täydellistä jälkeä kun haluan. Puhtaat lasit nyt toki ovat, mutta kuten tavallista, niihin jäi jonkinlaisia rantuja. Ehkä ensi kerralla paremmalla onnella ja toisenlaisella taktiikalla. 😀

Onko teillä parveke- tai terassilasituksia ja jos, niin miten saatte niistä täydelliset? 😉

19 kommenttia “Methodeja ja parvekelasituksen pesua

 1. Harmittelin hullareiden siivouslaareilla etten tarvitse mitään 😀 Noita on aina niin kiva ostella! Mutta mulla on vieläkin lähes täydet pullot edellisten hullareiden jäljiltä!! Jälleen sanon, mutta järkyttävän riittoisia!! 🙂

  1. Sofia: Todellakin ovat riittoisia ja hyviä. 🙂 Mä käytin tilaisuuden hyväksi ja hankin tuon yleispuhdistussuihkeen vaikka olisin varmaan voinut hetken odottaa vielä. Mut mulla ei olekaan viime kevään jälkeen ollut tota Pink Grapefruitia. 🙂

   1. Dara: Hihi, toi oliski kiva, jos aina saisi uudet ikkunat kun on pesuaika 😀

 2. Mie välttelen ikkunanpesua kuin ruttoa. Ja aina siirrän ja siirrän sitä. Ystäväni fengshuin mukaan ikkunoiden pitäisi olla kirkkaat aina, ahhh mikä elämänohje. Voihan ei, ei taida oikein olla meillä kirkkahat. Josko sitä joku toukokuun päivä ottaisi urakaksi nuo viisisataakuusi ikkunaa, tai ehkä heinäkuussa :D. Nyt on liian kylmää (hyvä syy). :D<br />
  Hyvä sinä, jejeje 🙂

  1. Soili: Mä inhoan myös ikkunoiden pesemistä. Ehkä osittain juuri siksi, kun en siinä täydellisesti onnistu ja sitten tietysti aina sen kovan työn takia. Nyt oon kyllä tyytyväinen kun sain eilen nuo parvekelasit pestyä. Vielä pitää pestä kodin ikkuna, senkin tosiaan varmaan pesen vain sisä- ja ulkopuolelta ja jätän väli-ikkunapinnat pesemättä. 🙂

 3. Ikkunoiden pesu on tylsää puuhaa, joka kerta aloittaessani mietin voisko sen homman ulkoistaa!<br />
  Mä en ookkaan vielä testannut noita siivousaineita,paljon oon kyllä kuullu niitä kehuttavan.<br />
  Mukavaa viikonloppua!:)

  1. Niina: Mä myös aina mietin, saisiko sen ikkunoiden pesemisen hankittua jostain tosi halvalla, aika mälsää puuhaa. 😀 Ihanaa viikonloppua sullekin! 🙂

 4. Samoja juttuja lähti mukaan hullareilta tännekin! 🙂 Itse täytyy vielä odotella parvekelasien pesua, kun meillä on siellä pienimuotoinen remppa menossa ja rapatessa roiskuu. :D<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua Irina! &hearts;

  1. Jenni: Methodin pesuaineet on kyllä hyviä. 🙂 Ihanaa viikonloppua sullekin &hearts;

 5. Ei ole parvekelaseja, mutta ikkunat saan puhtaiksi Sini mikrokuitu ikkunaliinalla. Tosi hyvä liina eikä jää yhtään raitoja 🙂 ei tartte vedellä lastalla, jolloin jää helposti raitoja 🙂

  1. Lisli: Mä luinkin sun postauksen ikkunaliinoista. Noissa parvekelaseissa on vaan se, että ne on niin korkealla ettei niihin oikein järkevästi pääse käsiksi, jotta ne voisi pyyhkiä. Asun vielä niin korkealla etten kyllä kovin korkealle jakkaralle suostu nousemaan, jotta ylettyisin pyyhkimään ne. 🙂

 6. Mun täytyy tunnustaa, etten ole käyttänyt mitään Methodin tuotteita vielä.. Pitää kyllä testata 🙂 kovasti niistä tykätään!

  1. Suvi Tuuli: Ehdottomasti kannattaa tutustua Methodin tuotteisiin. 🙂 Ovat ympäristöystävällisyyden lisäksi vielä ihan kivan tuoksuisia ja kivan näköisiä. Ihanaa viikonloppua! 🙂

 7. Parhaimman lopputuloksen saa vanhalla fairy ja rätti kikalla. Ämpäriin lämmintä vettä ja fairia perään.Purista rätistä valuvat vedet pois ja P<br />
  pyyhi kostealla rätillä ikkuna kauttaaltaa ja sitten kuivaa lastalla. Itse oon ainakin todennu et noi suihkeet ikkunan pesuun jättää aina ikkunat paskasiks. 😀

  1. Kiitos Ade! Tuo rätti on vaan hankala homma, kun lasitus on aika korkea ja lisäksi asun niin korkealla etten korkeammalla jakkaralla uskaltaisi nousta niin ylös, että yltäisin pyyhkiä koko lasin. Voisi kokeilla ehkä ensi kerralla sitä, että laittaisi pesuainetta veden sekaan ämpäriin ja ihan pesisi lasit lastalla jossa on sellainen ikkunanpesuun tarkoitettu rätti. Sitten vaan lastaisi kuivaksi. 🙂

 8. Mulla ei oo mitään methodin tuotteita, mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua, että niitä on pakko saada. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *