Eteisen hyllykön keväisempi ilme

Olen somistellut eteisen hyllykköä vähän keväisemmaksi. Ostin ihanan vaalean keltaisen Luhdan punoskorin ja vaikka väri onkin hieman eri kuin perus kirkas keltainen niin kivalta näyttää. Hauskana sisustusmomenttina käytin somistukseen kenkiä, ihania keväisiä Converseja. 😀
IMAG3548.jpg

IMAG3540.jpg

IMAG3541.jpg

IMAG3539.jpg

IMAG3542.jpg

IMAG3547.jpg

IMAG3537.jpg

IMAG3551.jpg

Täällä odotellaan kuumeisesti huomista Ikea-reissua. Ostoslista on valmis ja toivon vain, että kaikki listalla olevat mahtuvat autoon, jotta saan ne kotiutettua. <3
Mukavaa ja aurinkoista maanantaita! 🙂

17 kommenttia “Eteisen hyllykön keväisempi ilme

  1. Oon samaa mieltä, kiitosta vaan ystävälle joka vinkkasi 😀

  2. Aivan mielettömän ihanat, varsinkin mustan asukokonaisuuden kanssa! &amp;lt;3 Ovat vaan aavistuksen liian pienet, joten olen miettinyt pitäisköhän myydä ne. Sniisk!

  3. Voi miten söpö tuo kori!! &lt;br /&gt;Ja sä taisit aiheuttaa mulle taas Conssivimman, pakko saada yhdet uudet, heti! 😀

  4. Hihi, hauska idea mutta mun sydäntä niin riipii kun niitä ei voi kovin aktiivisesti käyttää. Paljaissa jaloissa niitä käytin viime kesänä ja ne meni joten kuten, mutta aktiivisemmassa käytössä vois jalat kipeytyä ja sukan kanssa ei voi oikein varmaan käyttää. Tiedätkö Sanna, voisko noi mahdollisesti venyä käyttämällä noin niinku pituussuunnassa??! 🙂

  5. Kiva, että tartutin kun itsellänikin on himo! 😀 Valkoiset ja keltaiset varrettomat voisin ottaa koska vain!

  6. Sulla on tossa seinässä noi linnut(?) johon ilmeisesti saa avaimet, mistä niitä saa tai minkä merkkinen se on? Kiitos etukäteen! &lt;br /&gt;Sulla on ihana blogi ja kiva kun postailet päivittäin!! 🙂

  7. Kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa! 🙂 Toi linnunpönttösysteemi on SisustusCarenasta aikanaan hankittu, niitä tosin on myynnissä muuallakin. Merkki on Qualy. Alla linkki SisustusCarenan valikoimaan!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.sisustuscarena.fi/cgi-bin/webiokauppa?Qualy_avaimenperat&amp;naytasivu=60&amp;id=0&amp;saitti=carena&quot; target="_blank">http://www.sisustuscarena.fi/cgi-bin/webiokauppa?Qualy_avaimenperat&amp;naytasivu=60&amp;id=0&amp;saitti=carena</a&gt;

  8. Kiitos murmelsson &amp;lt;3 Ihanaa iltaa! Mä täällä oon ihan täpinöissäni huomisesta Ikea-reissusta, vielä 14 tuntia jeeeeee! 😀

  9. IIIIIIIIKKKKKK!!!! Muistakin sit kasata se sun Bestå tosi haipakkaan että mä saan kuvia mahd. pian! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *