Sneak peek

Uusi televisio saapui!
IMAG3536.jpg
Ja paketin sisällähän on tietenkin tämä televisio:
LG+32LS359T-LED-tv+32%E2%80%9D+Hobby+Hal
Ei varmaan ollut vaikea arvata? 😉
Television asentelen paikoilleen varmaan huomenna lauantaina ja sitten sen jälkeen on tiedossa kuviakin. 🙂
Irina / White & Fresh - -

13 kommenttia “Sneak peek

  1. Hieno telkku, ihanan värinen!!! Kyllä nyt passaa katsella kostoa ja salkkareita 🙂 aika iso taitaa muuten se olla? <br />Ohoh, osaatko itse asentaa tv:n? Mulla jäisi tekemättä… vai pitääkö siihen muuta laittaa luin töpselit seinään?? Viritellä kanavia? Vietähän mukava ilta <3

  2. JIPPIII!!!! Tekniikka, pääsin kannettavalta lukemaan blogiasi… VAUTSI VAU!!! <3<br /><br />Hei, onko mahdollista että telkkari on noin kaunis ja kivannäköinen? !!! 🙂 Huippumagee, kyllä tuosta kelpaa katsella, ei voi muuta sanoa! 🙂

  3. Uusi telkkari on saman kokoinen kuin vanhakin eli 32 tuumainen. En mä kyl varmaan osaa itse asentaa telkkaria, mutta ajattelin yrittää ainakin! Siksi varmaan asennankin sen vasta huomenna niin en tänään missää sitten Salkkareita ja Voice of Finlandia. 😀 :D<br /><br />Ihanaa iltaa myös sulle Soili <3

  4. Ihanaa, että pääsit blogiin! <3 <3 Ja kyllä näyttää olevan täysin mahdollista, että televisio näyttää noin hyvältä. 😉 Ja voi että miten odotankaan sen näkemistä Bestån päällä tiistaina. 🙂

  5. Jee! Valkoinen tv. Haluaa täälläkin! 🙂 Milloin Bestå saapuu?

  6. Hobby Hallissa oli tämä kaunokainen kanta-asiakastarjouksessa! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *