Lasipurkille käyttöä

Taannoin vaihdoin keittiössä mustan veitsitelineen läpinäkyvään lasipurkkiin, jolla sain hieman kevennettyä näkymää.
IMG_6478.JPG
Tuossa viimeksi kun keittiössä hääräsin, siirsin ruoantekovälineet Ikean metalliseen purkkiin, olivat laatikossa jotenkin sikinsokin.
IMAG2469.jpg
Nyt kevensin hieman lisää ja vaihdoin metallipurkin lasiseen. Ehkä tylsää, mutta jälleen kerran jotenkin ”ilmavampi” fiilis. 
IMAG2641.jpg
Aiemmin ei jostain syystä olisi tullut mieleenkään käyttää lasipurkkeja tällaiseen. 🙂

11 kommenttia “Lasipurkille käyttöä

  1. Hyvä idea nuo lasipurkit. Tykkään tosi paljon. Voisin itsekin kokeilla 🙂

  2. Yksinkertaista, mutta toimii ainakin omaan silmääni. 🙂

  3. Mun täytyy alkaa katselemaan näköjään isompia lasipurkkejakin sillä silmällä ;D Mulla on tuota "välttämätöntä" ruoantekovälinettä nimittäin niin paljon, ettei kovin pieneen purkkiin mahdu. Ja juu, kaikkien niiden lukuisten lastojen ja kapustojen pitää löytyä lieden lähettyviltä omasta purkistaan, muuten mun mies tekee kokkauslakon ja mä kuolen nälkään… 😉

  4. Lasipurkit on kyllä käytännöllisiä moniin juttuihin. Kirppareilta ja isommista marketeista löytyy kans lasipurkkeja, ihan kohtuuhintaankin.

  5. Kiva idea! Kirkas lasi on kyllä ihan kauneinta <3 Mulla on -öö- muutama lasipurkki, ja ihan joutavanpanttina vieläpä. Taidan miekin ne kaivella hyötykäyttöön ennen kuin hermostun ja nakkaan The Lähtevien Läjään 😉 <br /><br />Dara ei saa kuolla 😀 äkkiä niitä isoja purkkeja Daran kotiin 😀 hihii.<br /><br />Ja Onnea Onnea Lovelle arpajaisvoitosta <3 <3 <br /><br /><3 <3 Soili DM Koti

  6. Hihi, ihana Soili <3 Lasipurkkeihin vois myös rakennella erilaisia somistuksia; koristehiekkaa, kynttilöitä, kukkia, elintarvikkeita… vain taivas on rajana!

  7. Voi Soili, älä huoli, en mää mun kokkaavalta mieheltä vanhaa purkkia pois vie, ennenkuin olen uuden keksinyt tilalle 😉 Sen verran itsesuojeluvaistoa mulla sentään on :D<br /><br />Irinalta näitä ideoita kyllä irtoaa nykyisin ihan solkenaan, mä en pysy enää laskuissa, monesko juttu tää on minkä suunnittelen pölliväni omaankin käyttöön 🙂

  8. Oon ihan otettu tiiäkkö Dara, että tykkäät mun ideoista. En koe itseäni kovin luovaksi tällä "alalla" niin kyllä se vaan tuntuu hyvältä, jos sattuu keksimään jotain itseään miellyttävää ja bonus vielä jos joku muukin tykkää. Tosin en mä lasipurkkien käyttöä ruoanlaittovälineiden säilytyspaikkana ite tietty oo keksinyt. 🙂

  9. Maljakkona lasipurkki tuokin sellaista pientä särmää kauniin kimpun kanssa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *