Pyykkipäivä, pehmotorkku ja Method Fresh Air

Haluanpa vinkata teille ehkä maailman parhaasta pyykinpesuaineesta, Methodin Fresh Airista. Olen käyttänyt sitä pian vuoden päivät ja olen tosi tyytyväinen. Käytössäni sitä on nyt kulunut yksi pumppupullollinen sekä yksi täyttöpussi. Pian on ostettava lisää, sillä pesuainetta on enää muutamaan koneelliseen.
IMAG2482.jpg
Fresh Air pyykinpesuneste – kuten muutkin Methodin tuotteet – on ympäristöystävällinen vaihtoehto pyykinpesuun ja sopii herkkähipiäiselle. Fresh Airissa on mukana raikas puhtaan tuoksu, nimensä mukaisesti. Kun aloitin tämän pesuaineen käytön, lopetin kokonaan huuhteluaineen käytön. Pääasiassa huuhteluainetta käytin, koska halusin puhtaan pyykin tuoksuvan puhtaalta. Nyt pyykki tuoksuu ihanalta eikä huuhteluainetta tarvitse käyttää. 
Methodilta löytyy myös kaksi muuta pyykinpesuainetta: Pionin kukka ja hajusteeton Free+Clear. Itse en tykännyt Pionin kukasta laisinkaan ja tuota hajusteetonta en ole edes kokeillut. Jotenkin pelottaa kokeilla sitä, sillä Fresh Air on ollut aivan mahtava enkä tiedä pystynkö edes pitämään muista sen jälkeen. 😉
Vinkki: Pumppaa pesuainetta suoraan rumpuun pyykkien sekaan. Ohjeiden mukainen neljä pumppausta per keskikokoinen koneellinen voi olla jopa liikaa, 2-3 painallustakin riittää!
Pyykkipäivän myötä sain sängylle vihdoin sinne haluamani torkkupeiton, valkoisen pehmotorkkuni. Sen kunniaksi otin hieman lisää kuvia, itse en kyllästy katsomaan valkoisen, harmaan ja keltaisen yhdistelmää. <3
IMAG2624.jpg

IMAG2625.jpg

IMAG2628.jpg

IMAG2634.jpg
Joko sinä olet kokeillut Methodin pyykinpesuaineita?
Lisätietoa pyykinpesuaineista Eettisen Luksuksen nettisivuilta.
Tuotteet saatu Eettiseltä Luksukselta yhteistyön kautta

5 kommenttia “Pyykkipäivä, pehmotorkku ja Method Fresh Air

  1. UUH, tämä mulla testissä keskiviikkona :):) En malta odottaa :)))&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

  2. Heti haluan sitten kuulla, mitä tykkäät! Ite tykkään tuoksusta niin kovasti, siskonlikka myös (meinasi kerran pölliä mun peiton, kun se tuoksu niin hyvältä) 😉

  3. Mulle ei oo tuttu kuin methodin käsisaippua ja se on *ihan huippuihana* :). Mut hei, mistä sie oot ostanu oman karvapörröpeiton? Onkohan sukua meidän valkoiselle turrille :D? &lt;br /&gt;Soili DM Koti

  4. Mä sain tän torkun mun ystävältä, mutta on Hemtexiltä aikoinaan hankittu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *