Keltaista kevääseen

En voinut vastustaa houkutusta (kiitos vaan Pöppis! ;)), vaan sain vimman keväisen parvekkeen sisustukseen ja ”jouduin” tilaamaan keltaista ja pehmoista parvekkeelle. Tai nyt ainakin sijoitussuunnitelma osuu parvekkeelle.
Maggan+torkkupeitto.jpg
Maggan torkkupeittoimp?type(inv)g(19188446)a(2045757)

Torkku on Ellokselta ja kiinnostuneet pääsevät suoraan torkkupeiton tuotesivuille klikkaamalla kuvatekstiä. Itselläni oli Elloksen omissa tarjouksissa käyttämättä -30% tarjous, jonka käytin tilaukseeni.

Sisältää mainoslinkkejä

17 kommenttia “Keltaista kevääseen

 1. Sä oot ihan keltsi :)<br /><br />Kivaa päivää <3 <3

 2. Ihania!<br />Ja hei nainen, huomasin et sulla on sivupalkissa mun arvonta linkitettynä, mut varsinainen osallistumiskommentti puuttuu! Vielä muutama päivä aikaa… 🙂

 3. Ihania torkkupeittoja 🙂 Keltainen on kyllä sun juttu! Ottaisin ite tuon harmaan. Hitsi, mulla on ikävä humantooliiii… <br />Istun kotona koneella tässä olohuoneessa keittiönpöydän ääressä ja aurinko tulee niin straight to my face että ihan itken!! <3 ilosta tietty. Tässä mä paistattelen Viirun kanssa kun sekin änkeytyi pöydälle 😀 Kaamos loppui eilen – Ou jeee <3!

 4. Oho. Mites se on silleen mennyt, ehkä bloggeri sekoillut tai sitten minä! 😀

 5. Mä harkitsin tuota harmaata myös, mutta päätin sitten kuitenkin ottaa keltaisen 🙂 Tänään ehkä lenkille, kun kerta tollasen kelin pisti! Ja hei, mun blogin sivupalkissa on linkki toiseen Humantool-arvontaan, joten käypä osallistumassa ja kokeilemassa onneasi!

 6. Keltainen on bueno 🙂 Lähde ihmeessä, sää on upea ja muutenkin se tekis hyvää kropalle ja mielelle <3 Mä kävin eilen osallistumassa siihen ;D toivon että onni osuis kohdalle!

 7. Heh, sulla on joku nimimerkin tuunailu meneillään? 😉

 8. Blogissamme on sinulle haaste :)Ihanan torkkupeiton olet löytänyt <3

 9. Ole hyvä vain! ;D Ihana torkku,oon katsellu itse samoja. Tuo keltainen on kyl superpirteä!

 10. Kauniita peittoja:) Tuntuu, että haluaa keltaista itsekin joka paikkaan, nyt kun aurinko paistaa.

 11. Voi että miten keväinen fiilis tuosta keltaisesta väristä tulee. Se passaa kyllä hyvin yhteen harmaan kanssa. Tässähän voi pikkuhiljaa alkaa jo suunnittelemaan parvekkeen kevätsisustusta. 🙂

 12. No mä ainakin aloitan jo suunnittelun, sillä eteläparvekkeelle, jossa on lasitukset tulee kevät paljon aikaisemmin kuin ulos! <3

 13. Mä taas kävin äsken Hobbarin sivuilla taistelua sormeni kanssa, että klikata noi samaiset tähtityynynpäälliset ja -torkun kotiin. Ei ollenkaan paha hinta setillä!

 14. Jeps, sama täällä. Eteläparveke lasituksella, eli pianhan siellä jo tarkenee hengailla. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *