Iittalan Allas Stockmannin kanta-asiakastarjouksessa

Lukijani Elina vinkkasi, että viime aikoina usein täällä blogissani mainitsemani Iittalan Allas-kynttilänjalat ovat nyt kanta-asiakastarjouksessa Stockmannillaimp?type(inv)g(19847366)a(2045757). Kiitos tästä vinkistä! 🙂
Stockmann+kanta-asiakastarjous+14+euroa+
stoooo.jpeg
Stockmann+kanta-asiakastarjous+39+euroa.
Nyt ostamaan omaa kotia sulostuttamaan tai vaikkapa joululahjaksi! *klik*imp?type(inv)g(19847366)a(2045757)

Sisältää mainoslinkkejä
Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Iittalan Allas Stockmannin kanta-asiakastarjouksessa

  1. Tiedätkö..kaikki tuntuu hehkuttavan tätä allasta ja nyt oikeen ajatuksella kattelin ja pyörittelin kuvia ja ei. ei sitten kyllä nappase yhtään :/Yleensä pidän näistä iittalan jutuista, mutta tämä ei vaan nyt oikeen maistu miltään 😀 mutta näytti tuo loppusumma kassalla silti sen verran suurelta, että taisi sieltä stokkan sivuilta muutama juttu mukaankin tarttua 😀

  2. Ei ne Altaat kaikkiin vetoa, vaikka kauniita ovatkin. Mulle tulee mieleen valurautainen pata noista… siis materiaalin puolesta (en mä nyt niin pöhkö sentään ole, että ne ulkonäöltään padalta näyttäisivät mielestäni, hih!). Se on monella "ongelma", että kun menee yhtä tuotetta ostamaan niin ostoskorissa on sitten kaikkea muutakin. 😀 Mitäs mukaasi tarttui?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *