New boots

Bongasinpa itselleni uudet saappaat, rakkaus syttyi välittömästi. 😉
IMG_6560.JPG

IMG_6570.JPG

IMG_6566.JPG

IMG_6577.JPG

IMG_6582.JPG
IMG_6583.JPG
Juuri tällaiset biker-tyyliset saappaat, joista tykkään. Mulla on jo nilkkurit tällaisena, mutta näissä plussaa on hieman korkeampi varsi ja lämmin vuori. Ja hyvät uralliset pohjat, joten ei ole varmaan heti takamuksellaan liukkailla keleillä.
Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “New boots

  1. Voih! Juuri tuollaisia minäkin etsin! Mistä löysit? Vuori näyttää lämpimältä! Olen kokeillut muutamia ohuvuorisia, mutta ei niillä talvella pärjää!

  2. Juu, niin halvalla! Eikä ole jalat palvelleet niinkuin noissa toisissa saappaissa joissa lähdin reissuun. 🙂

  3. Näyttää Irina tosi hyvältä!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Etsin Berliinistä talvisaappaita, ja ne löysinkin. Ei tosin ihan juuri sellaiset mitkä oli ollut mielessä, sillä niitä oli vain hunajanvärisenä eikä mustana. Erilaiset, mutta silti täydelliset. Ja tänään törmäsin sitten Geoxin saappaisiin, tarkemmin ottaen näihin <a rel="external nofollow" href="http://www.shopgeox.com/Item.aspx?ProductID=3765,&quot; target="_blank">http://www.shopgeox.com/Item.aspx?ProductID=3765,</a&gt; joista todella mietin, pitäisikö käydä hakemassa kotiin. Monetko talvisaappaat nainen tarvitsee? Niitä nimittäin on jo aika monet.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;| mustikkasmoothie.blogspot.comm |

  4. Noi Geoxin saappaat on tosi kivan näköset! Jos käyttöä löytyy niin anna palaa. 🙂 Mä haluaisin vielä ulkoiluun sopivat saappaat, Sorelin vois olla kivat. Talveksi mulla on Uggit, mutta ei niillä voi mennä sohjossa minnekään ja jos lähtee ihan tarkoituksenaan ulkoilla niin sitä varten olis hyvä olla lämpimät ja kosteuden pitävät popottimet.

  5. Sorelit on mun paras kenkähankinta koskaan. Mukaanlukien Pradat.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;| mustikkasmoothie.blogspot.com |

  6. Aionkin hankkia Sorelit tai sitten jostain halpismarketista jonkinlaiset kopiot. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *