Ei menny niinku Strömsössä

Tilasin tuossa taannoin Sinin Ruuvittoman pesuainetelineen. Alku meni hyvin ja ensimmäinen imukuppi tarttui näpsäkästi kiinni seinälaattaan. No, toinen ei sitten tarttunutkaan. Yritin ja yritin, mutta ei. Ajattelin, että täytyyhän mun olla tosi onneton tapaus, kun en edes imukuppia seinään saa.
Siinä se teline on nyt sitten roikkunut kiinni yhdellä imukupilla ja onhan siinä muutaman putelin saanut säilytettyä vaikka puoliksi vain kiinni ja vinossa on ollut. Sen yhden illan taistelun jälkeen ei paljon ole huvittanut yrittää uudelleen.
Tänään kaveri kävi kokeilemassa, josko vika olisi ollut muussa kuin minussa. No luojan kiitos en sentään oikeasti ole niin onneton vaan imukupin pinnassahan on pieni reikä ja onnekkaasti vielä läpi asti. Eihän se silloin ilmaa saa blokattua ja kiinnity seinään. 
Jes, eli vika ei siis ollut minussa vaan muualla. Ainoa vaan, että ostosta on jo niin pitkä aika ettei tuotetta voi palauttaa tai vaihtaa. Aion silti kysästä myymälästä asiaa, enhän voi enää mitään hävitäkään. Jos ei muuta, niin uusi teline tilaukseen. Sillä välin mennään alla olevan kuvan mukaisesti.
IMG_9308.JPG
Ja kuten otsikko kertoo, ei onnistunut edes kuvaus. 😀

IMG_9310.JPG

Ajattelin, että koska tuo toinen imukuppi pysyy seinässä hyvin, siinä voi säilyttää vaikkapa pesupuffia ja hohkakiveä. Kiva ajatus, eikö? No, tässä juuri tätä kirjoittaessa kylppäristä kuului kolahdus eli imukuppi ei siis pitänyt. Ehkä hohkakivi oli liikaa.
Ei vaan mee niinku Strömsössä.

IMG_9307.JPG

Jotta edes jotain kivaa, niin laventelin tuoksuinen Methodin nestesaippua koki viimeinkin loppunsa (oli joko todella riittoisaa tai sitten en huolehdi käsihygieniastani tarpeeksi hyvin) ja pääsen viimeinkin kokeilemaan vuosi sitten (!!!) ostamaani Methodin White Tea -käsisaippuaa. Kyseisen saippuan valmistus on jo lopetettu, joten toivottavasti en rakastu tähän kovin paljon. 😉
Että tämmöinen alku tälle viikolle… kuis teillä on sujunut? 🙂
EDIT: Sinituotteelta otettiin blogini kautta yhteyttä ja tarjottiin veloituksetta uudet imukupit telineelle. Aivan jumalaista palvelua! En ollut ehtinyt edes ottaa yhteyttää ostopaikkaan saati Sinituotteeseen. Kerrassaan loistavaa! <3 Nyt sitten odotellaan imukuppeja ja kokeillaan uudelleen telineen kiinnitystä. 🙂

28 kommenttia “Ei menny niinku Strömsössä

 1. Jos tuotteessa on virhe on oikeus tehdä siitä reklamaatio 6 kk:n kuluessa ostosta ilman kuittia 🙂

 2. Samanlaisia kokemuksia imukupeilla kiinnittyvistä shampoopullotelineistä on täälläkin. Meillä aiemmassa kodissa Etolasta ostettu vastaava pysyi seinällä aina muutaman päivän ajan ja kopsahti sitten lattialle. Olisi varmaan pitänyt vaihtaa tai palauttaa, mutta epäilytti pysyisikö toinen teline seinässä yhtään sen paremmin. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Parempaa viikon jatkoa sinulle! 🙂

 3. Olen ostanut useamman paketin näitä Sinin ruuvittomia tuotteita,sekä hyllyjä,että pyyhekoukkuja.Yrityksistämme ja ystäviemme yrityksistä huolimatta emme ole saaneet suurintaosaa koukuista kiinni kaakeliseinään ja nekin,jotka ovat kiinnittyneet ovat pysyneet seinässä korkeintaan pari vuorokautta 🙂

 4. Ei vitsi musta tuntuu kyllä ettei noi imukuppi telineet kyllä ikinä pysy, oi reikää tai ei! Sun kandee olla yhteydessä suoraan Siniin niin hoituupi varmasti!

 5. Uskoisin palautuksen vielä onnistuvan. Muistaakseni kuluttajasuojalain mukaan kestokulutushyödykkeen on palveltava tarkoituksenmukaisesti vähintään puoli vuotta, ja ellei palvele, on tuotteessa lain mukainen virhe, ja myyjä on velvollinen vaihtamaan tuotteen virheettömään tai purkamaan kaupan (eli palauttamaan rahat).

 6. Mun tuuri + hermot + imukupit = not gonna happen. Tarvitsisin lisähyllyn kylppäriin mut tää oli just se syy miksen osta imukuppihyllyä 🙂 Plus että kun se romahtais alas saisin säikkynä varmaan sydänkohtauksen 😀

 7. Mä olen harkinnut sellaisen kaksiosaisen kulmahyllyn ostamista tuosta Sinin Ruuvittomat sarjasta, mutta empinyt koska epäilyttää se imukuppien kesto… Saas nähdä uskallanko nyt moista sitten hankkia. Jos sä ostat uuden, niin kerro toki välillä kuulumisia sen suhteen. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ainakin sen saippuatelineen kyllä hankin. Kumma on, jollei se paria pientä saippuapalasta kestä…

 8. No höh, tyhmiä nuo imukupit! Murrrr! Vaikka jokaisesta päivästä pitäisi olla kiitollinen ja ottaa elämästä ilo irti, niin nää maanantait vaan on välillä niin….haastavia. Mutta onneksi huomenna on jo tiistai! 😀 Mukavaa viikkoa! :))

 9. Meillä on kans ollut noita ns everlock juttuja, eivät todellakaan ole toimineet 😀 Kestävät aikansa kunnes aina kuuluu se kopsahdus ja ovat lattialla.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hanna pikkumamma-blogista

 10. Maailman paras juttu, ( mieheni mielestä, ja nyt myös minun) joka ei halua porata reikiä kaakeleihin.&lt;br /&gt;Seinän tulee olla puhdas ja kuiva ennen kiinnittämistä ja väännettävä tosi kireelle.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Meillä 2 kappaletta suihkun vieressä, (kastuvat usein), painona molemmissa useampi hiustenpesu- ja hoito-aine. Vielä eivät ole pudonneet ( seinässä 2 kk)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Lisäksi wc-paperille oma teline. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Koukkujakin olisin halunnut, mutta ovat muovia, toisin kuin korit.

 11. Jatkoa: meillä ei tuota mallia, vaan suorakaiteen muotoiset, syvemmät. Tarkemmin katsellessa, mieleeni tuli, josko tuo malli tarvitsisi enemmän imukuppeja?? pysyäkseen seinällä. Ja kait niissä joku painoraja on?&lt;br /&gt;Se, että tuote on rikkinäinen, onkin sitten asia erikseen.

 12. Kiitos kokemuksesta ja mukavaa viikon jatkoa sullekin Ginger! 🙂

 13. Mä olen kuullut yleisesti imukupeista huonoa, mutta juurikin Sinin Ruuvittomasta ja nimenomaan tästä mallista hyvää. Aion vielä yrittää toivottavasti ehjällä versiolla. Muurari-ystäväni vinkkasi, että jos kylppärillä on ollut jo pidempään käyttöä, kannattaa kaakeli putsata etikalla, joka poistaa laattaan kertynyttä kalkkia. 🙂

 14. Onneksi ostin tuotteeni verkkokaupan kautta, niin ostodokumentaatio löytynee sieltä. Otanpa yhteyttä myymälään. 🙂

 15. Mä olen tähän Sinin Ruuvittomaan vielä turhautunut niin paljon etten kokeilisi ainakin vielä kerran. Olen kuullut yhden niin hyvän kokemuksen, että luotan toistaiseksi, että mullakin voisi onnistua! 🙂

 16. Kerron kyllä kokemuksiani, kunhan pääsen uudelleen yrittämään. 🙂 Olen kuullut sen verran hyvästä kokemuksesta, että rohkenen yrittämään uudelleen. 🙂

 17. Hih, meinasinkin pistää yleisesti maanantain piikkiin, mutta koska tää tapahtumaketju on pidemmältä ajalta niin päätin antaa armon käydä oikeudesta ja jättää maanantai-reppanan rauhaan. 😉 Ihanaa viikkoa sullekin! &amp;lt;3

 18. EverLock-tuotteista en tiedä käyttökokemuksia, mutta tästä Sinin Ruuvittomasta olen kuullut hyvää kestävyyden osalta. Niinpä aion vielä kerran yrittää, kunhan saan ehjän tuotteen hyppysiini. 🙂

 19. Nyt kyse onkin (onneksi) viallisesta tuotteesta, kun löytyi tarkemmissa tutkimuksissa se reikä imukupista. Teline pysyi hyvin sillä yhdellä imukupilla seinässä eiliseen asti ja telineessä oli muutama tuotekin. Aiemmin (sitä rikkinäistä) imukuppia yrittäessäni seinään putsasin kiinnityspinnan huolellisesti, kuivasin sen sekä myöskin putsasin ohjeiden mukaan imukuppipinnan ja seinälaattakin on niin uusi vielä ettei kalkkia ole ehtinyt kertyä ainakaan paljoa. Aika paljon painoa tuon telineen oikein ja kunnolla kiinnitettynä pitäisi kestää. Kuulemassani suositustapauksessa telineessä on ollut aika paljon puteleita ja siinä on jopa &amp;quot;roikuttu&amp;quot; ja silti pysynyt seinässä. Eli uudella yrityksellä mennään täällä heti kun on uusi tuote 🙂

 20. Ihanaa että kokeilet vielä! Mä niin haluaisin kylppäriin suihkunurkkaan uudet hyllyt mutta kaakeleihin ei tosiaan hotsittaisi reikiä porata. Nykyisin suihkuhyllynä toimii sellainen valkea muovinen lattian ja katon väliin pingotettu rimpula jossa on useita hyllyjä. Se ei oikein sovi edes seinän malliin siinä kohdassa (seinässä on syvennys), ja on oikeasti ruma kuin mikä…

 21. Ihan silmiä särki, kun näin oman kommenttini myöhemmin sen kirjoitettuani. Tarkoitin siis, että Mä EN ole tähän vielä turhautunut niin paljoa että jättäisin kokeilemasta vielä kerran. 🙂

 22. Mä aikoinaan meinasin juuri semmosen katon ja lattian väliin pingotettavan telineen hankkia, mutta tykkään näistä metallisista ulkonäöllisesti enemmän. Sitten jos homma toimii, niin voi hankkia lisää hyllyjä tuon ala- tai yläpuolelle. 🙂

 23. Tiedoksi vielä tänne kommenttiosioonkin, että lisäsin postauksen loppuun EDIT-tekstin: Sinituotteelta otettiin blogini kautta yhteyttä ja tarjottiin veloituksetta uudet imukupit telineelle. Aivan jumalaista palvelua! En ollut ehtinyt edes ottaa yhteyttää ostopaikkaan saati Sinituotteeseen. Kerrassaan loistavaa! &amp;lt;3 Nyt sitten odotellaan imukuppeja ja kokeillaan uudelleen telineen kiinnitystä. :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3&lt;br /&gt;

 24. No ompa todella loistavaa palvelua Sinituotteelta! Heille vaan tiedoksi, kun näemmä blogiasi lukevat siellä, että mikäli sun uudet kokeilut onnistuvat, ostan varmasti Sinin Ruuvittomat kulmahyllyjä omaan kylppäriini 🙂

 25. Olemme koittaneet etikkaa ja muitakin puhdistusaineita 🙂 Kerrothan jos onnistut.

 26. Varmastikin palaan tähän aiheeseen myöhemmin. 🙂 Mikähän siinä on ettei teillä pysy… :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *