Kurat kuriin!

Syksy toi tullessaan myös tarpeen kuramatolle. Etsiskelin mustaa eteismattoa, joka mahtuisi avautuvan välioven kanssa olemaan ja samalla se voisi olla edes jollain tapaa katseen kestävä. Lopulta Prismasta löytyi ihan mukiinmenevä matto erittäin edullisesti. Kyseessä on Vallilan Goliath-matto koossa 50×80 cm. Värivaihtoehtoina oli punainen, ruskea ja harmaa mustilla raidoilla.
IMG_7020.JPG

IMG_7021.JPG

IMG_7023.JPG

IMG_7015.JPG

Kevyesti siis poistuin mukavuusalueeltani ja valitsin harmaan maton. En ole kotiini mitään harmaata juuri halunnut, mutta sopiipa tuo matto tuohon kuitenkin oikein kivasti. Ei sisustuksellisesta kovin kaunista, mutta menettelee ja toimittaa varmasti virkansa hyvin. 🙂
Vielä kun saisi imurin järjestettyä jotenkin kaappiin.
Tänään suuntaan I love me-messuille Messukeskukseen nautiskelemaan kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Onko kukaan muu menossa tänä viikonloppuna messuille?
Mukavaa ja rentouttavaa lauantaita kaikille! <3

2 kommenttia “Kurat kuriin!

  1. Oi kiitos ihana! &amp;lt;3 Käyn kurkkaamassa pikimmiten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *