Polka Jam: Rakkautta!

IMG_9315.JPG

Sydän löi Habitare-messuilla kiivasta tahtia, kun eksyin Polka Jamin ständille. Siitä ei ollut enää paluuta, kun kaikki tuotteet näin. Ainakin tiedän, millaisia juttuja kodistani tulee vielä löytymään. <3

IMG_9306.JPG

IMG_9307.JPG

Kahvikuppijuliste (Santsi) mulle kiitos!

IMG_9308.JPG

IMG_9309.JPG

IMG_9310.JPG

IMG_9311.JPG

IMG_9312.JPG

IMG_9313.JPG

Samovaari-keittiöpyyhe mulle myös.

IMG_9314.JPG

IMG_9316.JPG

IMG_9317.JPG

Tämä iso valkoinen Kuppila-tarjotin mulle.

IMG_9318.JPG

Ison tarjottimen seuraksi pieni keltainen Santsi-tarjotin. Ehdottomasti!
Nämä mulle siis, ihan varmasti. Tahdon.
Tästä pääsee Polka Jam-shoppiin!

6 kommenttia “Polka Jam: Rakkautta!

  1. Heippa! Löysin blogisi hiljattain ja tämä kommentti ei nyt liity yllä olevaan aiheeseen 😀 Mutta.. huomasin, että olet aiemmin ostanut tuon Kodin1:sen nahkasohvan! Meillä olisi uuden sohvan hankinta edessä ja itsekin tuohon ihastuin, on vielä tarjouksessa nyt. 🙂 Likaantuuko tuo miten helposti ja miten sitä pitää huoltaa? Itsellä ei ole aiemmin nahkasohvista kokemusta. Meillä (olemme lapsiperhe) on tällä hetkellä Askon vaalea kangassohva ja ei ole kyllä toiminut. Ajattelin, että olisiko tuo nahkasohva jotenkin helpompi puhdistaa.. kangassohvasta kun joutuu aina noita päällisiä pesemään, kaikki tahrat näkyy superhyvin. :/ Kuitenkin tuo vaalea väri vaan miellyttäisi..

  2. Heippa ja kiva, että löysit blogiini 🙂 Omassa käytössä sohva ei ole juurikaan likaantunut. Tosin mulla ei olekaan lapsia eikä eläimiä… muutoin kyllä koen olevani aikamoinen sottapytty. 😉 Sohvassa on tehtaan jäljiltä jonkinlainen suoja, mutta suosittelen suojaamaan pinnan nahanhoitoaineella. Softcarella on hyvät nahanhoitotuotteet. Sohvan voi pyyhkiä nihkeällä mikrokuituliinalla ilman, että pinta vaurioituu, mutta on huolehdittava ettei liina ole liian märkä. Lisäksi nahalle on olemassa puhdistusaineita ja tuossa Softcaren setissä on hyvä puhdistusaine, jolla lika lähtee hyvin. Itse suosittelen kyllä nahkasohvaa, sillä sen puhdistaminen on paljon helpompaa kuin kangassohvan. Nahka on helppo pyyhkiä, kun taas kangassohvassa saa pestä sitten koko päällisen yhden tahran vuoksi.

  3. Arvasin että sä hingut noita keltaisia juttuja 🙂 Meille puolestaan sopisi nuo julisteet C-A-T ja Opukset makkariin kuin nakutettu. Lukutoukkia kissaihmisiä kun ollaan mieheni kanssa molemmat 😉 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Meillä on kokoajan menossa kokonaisvaltainen kodinkunnostusprojekti ja makkarissa aijomme ainakin toistaiseksi säilyttää sinisen värimaailman, jonka sinne halusimme tänne muuttaessa. Mutta sänky vaihdetaan toiselle seinälle, jotta saadaan lisää tilan tuntua. Vastakkaiselle seinälle tulee sitten telkkari. Mieheni voitti taannoin arpajaisissa taulutelkkarin, jonka jo sijoitimme makkariin vanhan kuvaputkipömpelin tilalle. Vahinko vaan, että tämä pömpeli oli sijoitettu seinätelineeseen, joka tulee jättämään rumat reijät seiniin kun sen poistaa. (Sänky siis tulee asettumaan just siihen seinälle missä telkkari nyt on.) Nuo julisteet peittäisi ne reijät hienosti ja sopisivat muutenkin siihen visioon mikä mulla makkarin tulevaisuudesta mielessä on. Että kiitti vaan vinkistä :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Valkoisen Kuppila-tarjottimen voisin ottaa keittiöön, mutta hitsit kun en keksi mihin sen sijoittaisin siellä niin, että pääsisi oikeuksiinsa… Meillä valmistui elokuussa keittiöremppa ja vihdoin mä sain mahdollisuuden sisustaa keittiöni valkoisella, harmaalla ja mustalla. Tehosteväriksi pikku yksityiskohtiin valikoitui punainen vanhojen kahvin- ja vedenkeittimien värin mukaan. Keittiössä alkaa jo olemaan aika valmista, tietty mulla silmät kiinnittyy kaikkeen mustaan ja valkeaan sisustusesineeseen nykyisin kun kaupoilla ja netissä pyörin. Pakko on pitää pää kylmänä, sillä en halua hamstrata liikaa tavaraa, vaan mieluummin mietin yksityiskohdat niin, että ne ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. Ei siis turhia esineitä vain ulkonäön takia, vaan mieluummin sellaista mitä oikeasti tartten mutta oikean värisenä ja kivan näköisenä… Olen vanha hamsteriluonne, joten itsekuria saa harjoittaa aikalailla ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Seuraavaksi olisi edessä eteisen takki-kenkä-pipo-hansikas-sateenvarjo-hiusharja-kengännauha-avaimet-siivousvälineet-epämääräinenroju -KAAOKSEN selätys ja sitten siirryn vasta makkariin ja olkkariin… &lt;br /&gt;Ja sorry tämä avautuminen, mulla on näemmä kirjoitusripuli päällä tänään ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

  4. Kiva, kun avaudut ja kerrot teidänkin kodista 🙂 Mä olen kans varsinainen hamsteri vaikka yritänkin nykyään raivata tavaraa. En tiedä johtaako oma projekti varsinaisesti yleiseen käsitykseen minimalismista vai vaan jonkinlaiseen kaaoksen hallintaan. Ainakin hallintaa on ehdottomasti opeteltava 🙂

  5. Kissajulistekin on tosi kiva vaikka ensisijaisesti valitsisinkin muunlaisia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *