Room21: Mattoja alennuksessa

Room21:llä on nyt kaikki matot 10-20% alennuksessa, joten kannattaa käydä kurkistelemassa tarjontaa, jos mattohankinnat on ajankohtaisia.
FI-Okt-Mattor2.jpg
Itsehän pitkään olen ajatellut kotiini valkoista nukkamattoa, mutta yhä enemmän alan kallistua muuhun kuin nukkamattoon. Olen pohdiskellut villamattoa, paperinarumattoa ja ihan perinteistä puuvillamattoa. Väri saisi edelleen olla valkoinen, mutta matossa saa olla myös muuta väriä ripauksena esimerkiksi kanttauksissa.

Room21:n mattovalikoimaan pääsee tästäimp?type(inv)g(19973814)a(2045757)

Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia “Room21: Mattoja alennuksessa

  1. Mie suosittelen puuvillamattoa, jonka voi pestä itte konneessa. Ku likkaantuu, ei muutaku heittää konneeseen ja avot! Taas on kuivauksen jäläkeen puhas matto lattialla 😀 ja tuon konepesumahollisuuen takia on sitte puhas matto koko ajan 🙂 siis jos haluaa käytännöllisyyttä niinku mie oon alakanu matoissa katteleen 🙂

  2. Mulla on hankintalistalla iso matto, ainaski 160×230 kokoinen joten ei ihan onnistu tuo konepesu. :/ Muutoin kyllä olisi aika kätevää, jos voisi aina tarpeen tullen sujauttaa koneeseen. Edes talon pesulassa ei saa mattoja pestä koneessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *