Silmälasikehyksiä etsimässä

Kävin viime viikolla näöntarkastuksessa, Specsaversillä on vielä tämän viikon ajan kamppis, jonka aikana näöntarkastus on ilmainen. Itselläni on eriparisilmät eli toinen silmä miinusta ja toinen plussaa. Olen pannut merkille viime aikoina, että lasit silmilläkin istun usein koneella otsa kurtussa ja välillä silmien yläpuolelta särkee. No, olihan siellä muutosta tapahtunut ja juurikin siihen suuntaan, että plussaa on tullut lisää ja miinusta vähentynyt. Oireet siis sopisivat näönmuutokseen.

On aika lähteä etsimään kehyksiä ja tällä kertaa haluan lasit, jotka toisivat kasvoille hieman ilmettä. Onhan lasit nykyään varsin oiva asustekin. 🙂 Käytän laseja ollessani koneella, lukiessani ja katsoessani televisiota. Muutoin tarvetta kokoaikaiselle lasien käytölle ei ole, mutta olen päättänyt, että nyt valitsen sellaiset kehykset, että voisin näyttää edes vähän tyylikkäältä jos päätän haluta käyttää laseja tuolla menoissa ja meiningeissäkin. 🙂

Alla tuhat ja sata kehystä, joihin huomioni kiinnittyi seikkaillessani Specsaversin sivuilla ja testaillessani niitä omaan kasvokuvaani. Olisikohan kiinnostava tyylisuunta kenties jopa nähtävissä alle keräämistäni kehyksistä? 😉

anglie.jpg
Anglie

blush.jpg
Blush

bryony.jpg
Bryony

eira.jpg
Eira

frenchconnection.jpg
French Connection

hilfiger.jpg
Tommy Hilfiger

jan.jpg
Jan

jasperconran27.jpg
Jasper Conran 27

jasperconran46.jpg
Jasper Conran 46

karenmillen.jpg
Ka
ren Millen

mands.jpg
Mands

megan.jpg
Megan

missoni26.jpg
Missoni 26

missoni29.jpg
Missoni 29

missoni35.jpg
Missoni 35

osiris698.jpg
Osiris 698

redordead.jpg
Red or Dead

zebra.jpg
Zebra

Haluaisin siis selkeästi kehyksiin hieman vahvuutta, joka toisi ilmettä paremmin. Ongelma vain on siinä, että olen kovin vaalea niin musta on aika vaikea väri. Pitää kuitenkin kokeilla kaikenlaista, jos vaikka kuitenkin tärppäisi. 🙂

10 kommenttia “Silmälasikehyksiä etsimässä

  1. Jos haluat mustat kehykset, mutta pelkäät niiden olevan liian tummat sun ihonväriin nähden, voisi hyvä valinta olla juurikin tuollaset "puolihengettömät" eli nuo kehykset, joissa linssin alaosassa kulkee vain siima. Ne ei ois ehkä niin kovan näköiset vaaleaa hipiää vasten. Esim. noissa Blusheissa ja Missoni 29:ssa näyttäisi olevan kiva malli!

  2. Sama kävi mun mielessä myös, siksi niitä sovittelinkin. Kivoja kehyksiä kyllä Missonilla! Kiitos mielipiteestä. 🙂

  3. Tuo Eira malli näyttää minun silmään kivalta, olen itsekkin aika vaalea ja minulla on samansävyiset lasit. kehykset tuovat silti hyvin näyttävyyttä ja olen saanut niistä kehuja =)

  4. Pitää harkita ruskeita kehyksiä sitten, jos mitkään mustat eivät istu kasvoilleni. 🙂

  5. Noniin, nyt päästiin mun lempiaiheeseen! :)&lt;br /&gt;Ihan ekana tuli mieleen et noi kaikki kehykset on aika matalia. Sulla on isot silmät, eli jos haluat että silmä tulee nätimmin esille valkkaa vähän korkeampi kehys. Myöskään ylälinjaltaan ihan suoraa kehystä en valitsisi sulle. Nythän on tosi isojen retrokehysten lisäksi tosi kivoja vähän hillitympiäkin retrohenkisiä kehyksiä paljon. Itse möisin sulle esim. jotain näistä:&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/karen-millen-21/&quot; target="_blank">http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/karen-millen-21/</a&gt; (ruskeana)&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/karen-millen-17/&quot; target="_blank">http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/karen-millen-17/</a&gt; (burgundy)&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/karen-millen-18/&quot; target="_blank">http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/karen-millen-18/</a&gt; (ruskea)&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/j.c.-63/<br&quot; target="_blank">http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/j.c.-63/<br</a&gt; /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.specsavers.fi/silmalasit/naisten-kehykset/i.c.e-106/&quot; target="_blank">http://www.specsavers.fi/silmalasit/naisten-kehykset/i.c.e-106/</a&gt; (grey)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Musta on tosiaan aika vaikea väri meille suomalaisille kalpeanaamoille, samoin valkoinen väri kehyksessä tekee naamasta helposti entistä kalvakamman. &lt;br /&gt;Pitäisi toki nähdä sut ja kehykset ihan livenä kasvoilla että vois antaa oikean mielipiteen, kehyksen istuvuus kun kuitenkin on ensisijaista. Mutta tälläsiä ajatuksia tuli äkkiseltään mieleen :)&lt;br /&gt;t. Optisen alan myyjä 😉

  6. Sinä oot niin ihana! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Mä kaivan mun mallikuvan myöhemmin esiin uudelleen ja &amp;quot;sovitan&amp;quot; noita laseja, mitä ehdotit. Mulla on roikkuluomet ja helposti käy niin, että lasit menee kulmakarvojen päälle, se ei ole kivan näköistä. Jos uskaltaudun, niin pistän sulle sähköpostilla mun kasvokuvan, niin saat paremman käsityksen. Kiitos ihan superisti neuvoista, ihanaa kun joku tietää mistä puhuu! 🙂

  7. Blusheja tai Janeja oisin minäkin ehdotellut 🙂 Itiksen Instrussa on aivan loisto-optikko joka osaa ehdotella todella hyvin naamaan sopivat pokat, Hra Wilke &amp;lt;3

  8. Laitahan sitten kuvia valitsemistasi kehyksistä, tuo on aina aika vaikea homma, itse yleensä tiedän minkälaiset haluaisin, mutta kun sellaisia haluamiani ei sitten löydy mistään. käytän kyllä aikalailla suorakaiteen mallisia, mutta nämä kun on niitä makuasioita ja kehyksiä on kyllä soviteltava ajan kanssa. Onnea silmälasien etsintöihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *