CD:t ja DVD:t järjestyksessä

Olen kunnostautunut hieman kodin järjestelypuuhissa ja sain vihdoinkin kasattua kaikki Kassett-laatikot. Pienimpiin CD-levyt, keskimmäisiin DVD:t ja isoimpiin johtoja, piuhoja ja muuta sälää.
Picture+057.jpg

Picture+058.jpg

Picture+059.jpg

Olen jo paljon karsinut levyjeni määrää. Karsimista tulee tapahtumaan lisää, kunhan saan uuden läppärin. Säilytän vain tärkeimmät ja rakkaimmat levyt ja loput poltan koneelle. Sitten vaan muut myyntiin.
Picture+065.jpg

Picture+068.jpg

DVD:t menivät juuri sopivasti noihin kahteen laatikkoon. Aiemmin olivat mustassa Kassett-laatikossa, mutta isommissa määrissä musta on nyt out, joten piti hankkia valkoiset laatikot. 🙂
Picture+066.jpg

Picture+067.jpg

Tuo iso paperikassillinen piuhasälää siirtyy noihin isoihin Kassetteihin, saa nekin pois silmistä. Joskus pitää jonkun ”asiantuntijan” kanssa käydä piuhat ja muut läpi, jotta tietää, mitä kannattaa säilyttää ja mitä ei. Mutta tämmöstä säilytysjuttua tällä kertaa, kyllä laatikot vaan on näppäriä. 🙂

6 kommenttia “CD:t ja DVD:t järjestyksessä

  1. Näyttää hyvältä tuo sun lajittelu:) Nyt ainakin kaikki ovat järjestyksessä. Toivottavasti on ollut mukava leiri!

  2. Ostitko airiisi ulkoisen cd-aseman sillä omassani ei ollut kiinteänä?.. Paljonkohan semmoinen maksaisi- hinta/laatu suhde. ?

  3. Airin teknisiä tietoja en ole lukenut, mutta on aika kumma juttu, jos siinä ei muka ole levyasemaa integroituna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *