Käsinojatarjotin

Tykkään juoda aamu- ja iltapäiväkahvini rauhassa sohvalla läppärin ääressä. Nyt kun sohvassani on leveät käsinojat, tämä onnistuu kivasti. Siitä päästäänkin sitten puhtausasioihin eli millä suojata nahka, jotta kahvi ei sitä tuhraa. Tilasin taannoin Ellokselta* kaksi kappaletta käsinojatarjottimia. Sellaiset puiset, jotka vain laitetaan ”roikkumaan” käsinojalle.
Picture+145.jpg

Picture+161.jpg

Picture+160.jpg

Toimii hyvin noin tai sitten taitan tarjottimen kahtia ja se toimii sitten sellaisena neliön mallisena alustana vain. Vähän noissa on kolhuja, mutta se ei haittaa sillä kolhiintumaanhan ne tulisi kumminkin. 🙂 Kävin kurkkimassa olisiko noita vielä Elloksella* jäljellä ja valkoisten ystäville valitettavasti huonoja uutisia eli jäljellä on vain mustia. Tosin ovat kyllä mustanakin aika tyylikkään näköiset!
k%C3%A4sinojatarjotinmustaellos.jpg
Tokihan valkoisia varmaan joskus tulee lisää, uskoisin ainakin! Tarjottimia pääset kurkkimaan tästä* ja hakusanalla ”tarjotin” löytyy myös nämä tarjottimet. 🙂
Postaus sisältää mainoslinkin
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *