Uusi rakkauteni – valkoinen nahkasohva

Vihdoinkin on aika esitellä teille uusin rakkauteni, valkoinen nahkasohva. Aiemmin sohvasta on näkynyt vain vilauksia. Nyt napsin useamman kuvan eri kuvakulmista, silläkin uhalla, että kaikenlaisia roippeita näkyy taustalla.
Picture+148.jpg

Picture+150.jpg

Picture+151.jpg

Picture+152.jpg

Picture+154.jpg

Picture+155.jpg

Picture+157.jpg

Sohva on siis ostettu Kodin Ykkösestä (netin kautta) ja ostos oli nappiosuma. Kyseessä ei ole semmoinen upottava löhösohva, mutta kuitenkin mukava ja pehmeä istua. Olen 100% tyytyväinen ostokseeni. Sohva on kolmen istuttava ja leveydeltään 220 cm. Käsinojat ovat leveät, joten läppärikin mahtuu mukavasti siihen. 🙂 Väri on oikeasti valkoinen, ei mikään kellertävä tai kermaan taittava. Omassa käytössä ei myöskään istuintyynyt ole liukuneet pois paikoiltaan ja se miellyttää valtavasti. Vanhan sohvan istuintyynyjä sai olla jatkuvasti tökkimässä paikoilleen. Samoin selkänojatyynyt ovat sopivan jämäkät eivätkä mitkään heittopussit, kuten vanhassa sohvassani. Ihanaa, kun sohva pysyy käytössäkin ”kasassa”! <3
Toissailtana Kodin Ykkösen valikoimissa näitä näytti taas pienen tauon jälkeen olevan, samoin sarjaan kuuluvia nojatuoleja ja raheja. Haluaisin tosi kovasti tämän sarjan rahin, mutta kotini on siihen uskoakseni liian pieni. Tosin se saattaisi muutoin mennä vaikka divaaniosasta. 😉

24 kommenttia “Uusi rakkauteni – valkoinen nahkasohva

 1. Upea toi sun sohva. Sit ens elämässä kun rikastun, tahdon sillon valkoisen nahkasohvan :)&lt;br /&gt;Itsellä kun menee hermo, kun oma Suomi-Soffastani liukuu koko ajan istuintyyny pois paikoiltaan, nyt laitoin jarrumattoa sinne väliin, saa nähdä pitäskö se sitten ne paikoillaan?

 2. On se vaan niin hieno -ihanan simppelin näköinen! Ja hei, I so feel your pain ton istuintyynyjen tökkimisen suhteen!! Meillä on jokainen istuin- ja selkätyyny irrallinen ja erillinen ja voit vain kuvitella, kuinka monta kertaa päivässä niitä saa olla oikomassa :/ Ikinä meille ei enää tule tällaista sohvaa, kun tämä joskus vaihtoon joutaa (harmi, että on vasta muutaman vuoden vanha!)!

 3. Meillä on sohvassa irralliset tyynyt ja ne on kyllä ärsyttävät (varsinkin ne selkäpuolen!) Tollainen valkoinen nahkasohva olisi täydellinen, vaikka väri onkin kovin arka. Tollaista kuitenkin on varmaan ihan kohtalaisen helppo puhdistaakin asianmukaisilla puhdistusaineilla.

 4. Ihana, todella tyylikäs! Mäkin olen haaveillut valkoisesta nahkasohvasta tuon kulahtaneen vaalean tilalle, mutta muuten hyvää sohvaa ei raaski vielä vaihtaa.

 5. Tää on tosi yksinkertainen ja samalla niin kaunis. Hei, sohvaa vaan hankkimaan jos vanha tökkii. Pitää voida tykätä omasta sohvasta 🙂

 6. Puhdistaminen on helppoa, nihkeällä liinalla vaan pyyhkii. Tahrat pois tuoreeltaan ja muutaman kerran vuodessa käsittely suoja-aineella. 🙂

 7. Jos vaan tykkää omasta sohvasta, niin ei siinä mitään. Mä vihasin mun vanhaa kulahtanutta ja likaista sohvaani. Tää uusi on niin ihana &amp;lt;3

 8. Kyllä tää sohva on tosi kiva! Mulla siis sama sohva ja tykkään edelleen, pian kolmen kuukauden käytön jälkeen. Kauhuissani olen kyllä edelleenki siitä milloin tää tummuu tai saa jotain loputonta jälkeä pintaansa, mutta elämä on tarkotettu elettäväksi ja sohva käytettäväksi! 😉

 9. Hih, mäkin oon tän sohvan kanssa tosi tarkkana. Ennenkokematon tunnelma kyllä. 😉

 10. Kiitos kuvista, sohva on kyllä upea, värikin on just se oikea valkoinen :)&lt;br /&gt;Hyvää juhannuksen jatkoa!&lt;br /&gt;☼ ڿஇtஇڿ‎

 11. Moikka,&lt;br /&gt;Olen jo pidemmän aikaa miettinyt samaa sohvaa kuin teillä? Ihana! 🙂 Kyselisinkin miltä sohva teillä tällähetkellä näyttää, onko nahka pysynyt muodossa? En ole aiemmin uskaltanut tuota ostaa kun nahka tuntui jotenkin pehmeältä. Hyvää joulua ja kiitos ihanasta blogista! :)) -jenni-

 12. Mun mielestä on hyvin pysynyt sohva muodossaan ja on myös helppo puhdistaa 🙂 Hyvää joulua myös sinulle Jenni! 🙂

 13. Onko sohva pysynyt muodossaa n vai kulahtanut? Onko pysynyt valkoisena? Entä valuuko istuintyynyt? Onko selkätyyynyt pysyneet hyvänä?

  1. Anna: Sohva on pysynyt muodossaan, joskin istuintyynyssä näkyy, että niissä on istuttu. Katson sen kuitenkin olevan ihan asiaan kuuluvaa. Valkoisena myös pysyy, kun pitää huoltaa eli pyyhkii tahrat tuoreeltaan ja puhdistaa perusteellisemmin muutaman kerran vuodessa. Selkätyynyt ovat mielestäni pysyneet hyvänä, mutta istuintyynyissä on valumista. Valuminen ei kuitenkaan ole suurta.

  2. Kiitos nopeasta vastauksestasi. Istuintyynyistä vielä. Eli valumista on, mutta jokaisen istumakerran jälkeen ei tarvitse nostaa tyynyjä ylös?

  3. Anna: Ei tarvitse jokaisen kerran jälkeen työntää tyynyä paikoilleen. 🙂

 14. Hei, vieläkö teillä on Kodin 1:n Savannah? Olen ehkä ostamassa samaa sohvaa, mutta väri ihmetyttää – onko rungon väri kellertävä ja istuin- ja selkänojatyynyjen valkoinen? Liikkeessä näytti aika suurelta ero? <br />
  Kiitos, jos jaksat vastata!<br />
  t. Eva

  1. Hei Eva! En ole omassa sohvassani huomannut moista värieroa. Olisiko kyseessä mallikappaleen kuluminen tms.?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *