Jotain paikoillaan

Tavarat alkavat hitaasti, mutta varmasti löytää paikkojansa uudessa kodissa. Suhteellisen rasittavaa elellä täällä laatikoiden ja tavararöykkiöiden keskellä, mutta sitten kun saa aikaiseksi jotain ihan pientäkin niin se on palkitsevaa. On vaan niin vaikeaa välillä muistaa, että enää ei ole kiire minnekään. Mä vaan oon tämmönen stressipeppu. 😀
Picture+083.jpg

Picture+085.jpg
Kahvinkeitin löysi vihdoin kahden viikon asumisen jälkeen oman paikkansa. Keltaisen kevään ja kesän kunniaksi piti ostaa valkokeltaisia astianpesutablettejakin. 😀
Niin ja muistakaahan käydä osallistumassa lukija-arvontaan, vielä on täydet kolme päivää aikaa! Ja huomioikaa kertoa, millä nimellä olette kirjautuneet lukijaksi, jos se EI ole nimimerkki jolla jätätte kommenttia! On vaikeaa meinaan todentaa lukijaksi kirjautuminen, jos nimimerkit ei täsmää. 😉
Arvontaan pääsee osallistumaan tästä! 

Ihanaa perjantaita kaikille ihanuuksille!

2 kommenttia “Jotain paikoillaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *