H&M:n pussilakanat

Pari kuukautta sitten ostin vihdoin himoitsemani valkoiset pussilakanat mustilla tereillä H&M:n alesta. Kun tilaus oli tehty, kävi ilmi, että muutto tulee ajankohtaiseksi vielä tämän kevään aikana. No eihän siinä sitten oikein muuta järkevää voinut tehdä kuin jättää pussilakanat avaamattomana paketteihin odottamaan uutta kotia. Ja nyt vihdoin sain laitettua nämä ihanuudet sänkyyn!
Picture+030.jpg

Picture+031.jpg

Picture+032.jpg
Materiaali on todella pehmeää ja ohutta, kuin silkkiä. <3 Sisällä pitää olla ehdottomasti vaalea tyyny ja peitto, sillä kangas hieman kuultaa läpi. Peitto sujahtaa helposti pussarin sisään vaikka yläpäässä ei niitä petausta helpottavia käsiaukkoja olekaan. Alaosassa on kätevä nepparikiinnitys, jonka avulla peitto pysyy pussarin sisällä.
Petaus jäi nyt näinkin yksinkertaiseksi, sillä en viitsi mietiskellä sisustustyynyjä yms. ennen kuin laatikoiden ja säkkien purku on saatu päätökseen. H&M:n valkoiset pikkutyynynpäälliset mustilla reunuksilla jo hieman poltteli käsissäni, kun niitä kaappiin sijoittelin, mutta petaukseen ehtii keskittyä tarkemmin sitten myöhemmin. 🙂

4 kommenttia “H&M:n pussilakanat

  1. En välttämättä. Käyttämättömät ja pesemättömät lakanat ovat aivan jotain ihanan tuntuista ja tuoksuista, riippuen tietenkin siitä, onko niissä se inhottava teollinen tunkkaisuus.

  2. Kiitos sulle anonyymi vinkistä ja kiitos että välitit tarpeeksi tullaksesi linkkaamaan tuosta formaldehydistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *