Puuta ja betonia

concreteandwood.jpg

concreteandwood1.jpg

concreteandwood2.jpg

concreteandwood3.jpg

concreteandwood4.jpg
Ihastuin ensisilmäyksellä tämän asunnon pohjaan. Minä niin tykkään tuommoisesta ”oviaukosta”, joka erottaa huoneet toisistaan. Kolmas ja neljäs kuva ylhäältä ovat ehdottomat suosikkini. Tässä pidän enempi tuosta betonista, en niinkään puusta. Tai siis tässä yhdistelmässä se on äärimmäisen kivan näköinen yhdistelmä, mutta omaan kotiini haluaisin vähemmän puuta. Kotini vanhan sisustuksen aiheuttaman trauman takia mulla on ällötys pun väristä kohtaan. 😉
Kuvat: Jun Inokuma of Naruse Inokuma and Hiroko Karibe
(via Emma’s Designblogg)

2 kommenttia “Puuta ja betonia

  1. todella ihana pohja ja ihana betoni-puu yhdistelmä! minäkin inhosin ennen puuta, entisen asunnon puolipaneelit 😡 mutta nyttemin olen jo ihastunut siihen, kun katselen noita sisustusjuttuja joissa on puuta ja valkoista yhdidtettynä niin on kaunista ! 🙂

  2. Puun ja valkoisen yhdistelmä on kyllä kiva ja tykkään katsoo semmosia kuvista vaikka en omaan kotiin sitä puuta juuri haluakaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *