Pakkaus aloitettu!

picture+360.jpg

picture+357.jpg

picture+358.jpg
Ihanan minimalistista! 😉
Olisipa aina noin siistiĂ€ ja vĂ€ljÀÀ. PÀÀtin aloittaa jo pakkauksen, jotta voin ihan rauhassa tutkailla ja raivailla tavaroita. HyllyllĂ€ on nyt puoleksitoista kuukaudeksi petivaatteet ja pyyhkeet. Siis pyyhkeitĂ€hĂ€n toki on kaikkia kahdet, mutta nuo menevĂ€t nyt tĂ€nÀÀn likaisten tilalle ja likaiset koneeseen ja sitĂ€ rataa sitten. Ja seuraavat puolitoista kuukautta elellÀÀn myös noilla H&M:n raidallisilla pussareilla, vuorotellen niitĂ€kin. Aikasta ihanaa sitten uudessa kodissa saada kĂ€yttöön uudet pussilakanat, kun noita samoja on kattellut viikkotolkulla. 🙂
JĂ€tesĂ€kkeihin pakkasin siis pyyhkeet, osan pussareista, sisustustyynyt, sisustustyynynpÀÀlliset, varapeiton ja varatyynyt. Seuraavaksi haen varastosta hieman banskulaatikoita ja alan pakata maljakoita, maljoja yms. tavaraa, jota ilman pĂ€rjÀÀ hyvin tĂ€mĂ€n loppuajan. Forgive me, mutta osittain ihan itseni takia – edistystĂ€ nĂ€hdĂ€kseni – pistĂ€n tĂ€nne blogiinkin pakkausedistyskuvia. 🙂

KĂ€vin eilen illalla muuten varastossakin hÀÀrÀÀmĂ€ssĂ€. NeljĂ€ kassillista sain kamaa roskiin. Oli aika haikeita tunnelmia, kun kippasin roskakassiin myös vanhoja opiskeluaikojen muistiinpanoja. Ei niitĂ€ kyllĂ€ olisi auttanut sĂ€ilyttÀÀ, sillĂ€ ei niillĂ€ mitÀÀn tee… pölyttyisivĂ€t vaan varastossa. Tarkoitus on karsia varasto todella pieneksi.

P.S. Ja nyt rakkaat lukijani osallistumaan tuohon sivupalkin postausaihekyselyyn! TeitĂ€ on melkein 150 ja viidesosa on kĂ€ynyt vasta osallistumassa. Hopi hopi tytöt ja pojat! 🙂13 kommenttia “Pakkaus aloitettu!

 1. Sama urakka tÀÀllĂ€ edessĂ€, mutta ei ihan vielĂ€. Hiljalleen olen kuitenkin alkanut poistaa tavaroita, joita ei enÀÀ tarvita uudessa kodissa. Roskiin, kirpparille, kierrĂ€tykseen, lahjoitukseen… Kiva seurata muuttosi edistymistĂ€, joten laita vaan kuvia ja postauksia siitĂ€. SehĂ€n tsemppaa meitĂ€ muitakin, joilla on pakkausurakka edessĂ€.:)

 2. Kiitos kommentistasi, se lÀmmitti mieltÀ! TÀmÀ vÀliaika vanhan ja uuden kodin vÀlillÀ on hieman vaikea, kun ei voi sisustaa uutta eikÀ vanhaa.

 3. MinÀkin heitin haikein mielin vanhoja kouluaikaisia vihkoja yms. pois. Joskus on vaan osattava luopua turhasta, joilla ei oikeasti tee mitÀÀn. <br /><br />T.-S

 4. SÀÀstin pari koulukirjaa, sellaisia ns. yleishyödyllisiĂ€. Samoin sÀÀstin lukion Ă€idinkielen aineet. Aika paljon heitin menemÀÀn, melkeinpĂ€ sellaiset seitsemĂ€n paksua mapillista. 🙂

 5. Jaan tuon tunteen kanssasi. Minulla on mennyt into sisustella tÀtÀ vÀliaikaisasuntoa ja odotan vain uuteen pÀÀsyÀ.

 6. Oi, kun pÀÀsiskin noin helpolla pakkaamisessa, mut ei! Olisit nÀhnyt sillon kun me muutettiin tÀnne uuteen kotiin, voi PRKL ettÀ sitÀ kamaa vaan oli ja oli ja nyt on vielÀ enemmÀn :O)

 7. Odottavan aika on pitkĂ€. 🙁 Koska pÀÀsette muuttamaan uuteen?

 8. No voi toki olla, ettĂ€ mulla on vĂ€hemmĂ€n tavaraa kuin teillĂ€. Ei tĂ€stĂ€ silti helpolla pÀÀse. Tuo oli vasta alkua!! 🙂

 9. En tiedÀ tarkkaa aikaa, mutta kesÀllÀ tai syksyllÀ viimeistÀÀn varmaan, jos kaikki hyvin menee. Ihan itsestÀ kiinni, miten nopeaa jaksaa rakentaa. MeillÀ kun ei ole pakettitalo, vaan kappaletavarasta paikalleen tehty. Ei kovin keskenerÀiseen haluaisi muuttaa ja vielÀ on paljon tekemistÀ. Ennen muuttoa pitÀÀ suorittaa kÀyttöönottotarkastuskin.

 10. Ihan kivistÀÀ rinnasta, kun ajattelee, ettĂ€ pitĂ€isi vielĂ€ syksyyn odottaa. YhtÀÀn en kadehdi teidĂ€n odotettavaa aikaa. Oma talo tosin voisi olla ihan kiva. 😉 Mut todella mielenkiinnolla odotan kyllĂ€ teidĂ€n tulevia sisustusjuttuja!

 11. TĂ€ytyy yrittÀÀ teillĂ€ tarjota niitĂ€ pakkauspostauksia sitten. 🙂 Ja onhan se kiva itsekin katsella, miten projekti edistyy. MĂ€ aion viskoa ainakin 80% turhasta tavarasta mĂ€keen ennen muuttoa. MĂ€ olen niin kyllĂ€stynyt kaikkeen roippeeseen, ettĂ€ nyt jos koskaan! Ja kun koti pienenee 15 neliöllĂ€ niin on syytĂ€kin karsia. 😀 Onneksi mĂ€ en juuri nyt ole työelĂ€mĂ€ssĂ€, niin saan muuttaa suhteellisen rauhassa. <3<br /><br />Ihunaa viikonloppua teillekin <3

 12. Arvaa vaan tekiskö mun mieli just nyt muuttaa pienenpÀÀn asuntoon(On jo kauan ollu mielessÀ) ja viskoa kaikki PJASKA meneeeeeeen :O) Se uusi yksitasoinen talo kutkuttaa mun takaraivossa kokoajan, mut siihen menee vielÀ hetki kun se on mahdollista :)<br /><br />Paljonko sulla niitÀ neliöitÀ siinÀ uudessa sitten tulee olemaan?<br />TiiÀn ettÀ saat jÀrkevÀsti kaiken paikoilleen ja odotan kovasti sisustuskuvia uudesta kodista ja siitÀ uudesta IIIIHANASTA sohvasta ;D

 13. NeliöitĂ€ tulee olemaan niinkin vĂ€hĂ€n kuin 32,5 😀 MĂ€hĂ€n uhosin syksyllĂ€, ettĂ€ aion niin paljon raivata kotona, ettĂ€ tavarat mahtuu yksiöön. No, nyt se tulee olemaan totisinta totta! Hih!<br /><br />Ja voi ettĂ€ mĂ€ odotan myös sisustamista ja ihanaa uutta nahkasohvaani. <3

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *