Sisustuskuvahaaste – Somisteita

Somisteita eli koristeita, asetelmia ja sen semmoisia olisi useitakin. Päätin kuitenkin kuvata sellaisia, joista en niin kovasti ainakaan ole höpöstellyt. Pyydän jo etukäteen anteeksi pölyä ja tahroja, en jaksanut alkaa kuuraamaan paikkoja juuri nyt. 🙂
picture+004.jpg

picture+003.jpg

picture+002.jpg
Muutama viikko sitten löysin Prismasta tällaisen kynttiläalusen. Näitä oli isompiakin, olisko halkaisija jonkun 20cm tms. Mutta tämä oli kiva, kun on justiinsa kynttilälle sopiva. 🙂
picture+016.jpg

picture+019.jpg
Nyt mulla muuten vihdoin on sitten jalallinen malja! Siitä iiiiiiiso kiitos Miialle. <3 Tarkkaavaiset ehkä erottavat, mitä kaikkea maljassa on, mutta en nyt lähtenyt sitä lähikuvaamaan, koska aiheesta tulee joskus oma postauksensa. 🙂
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *