Sisustuskuvahaaste – Astia

picture+003.jpg

picture+004.jpg
Olisinkohan joskus yli 10 vuotta sitten saanut tämän tuparilahjaksi tms., en millään muista. Aarikan ankkalasi – 0,4l – on kuitenkin yksi aarteistani, joka itsenäisenä elementtinä seikkailee astioitteni joukossa. Harmi, ettei sille ole kaveria, mutta pois sitä ei vaan heitetä! Aarikan ankka vaan on niin suloinen. <3

6 kommenttia “Sisustuskuvahaaste – Astia

  1. Allu on söötti kyllä. Kaverilla on enemmänkin Allu-kahvikuppeja ja siellä kyläillessä kahvit juodaan aina Allusta. Mä olen vuosia juonut kahvini juuri tietystä kupista, jossa on pieni särö. Ehjiäkin olisi, mutta se säröllinen on mun vakiokuppini. &amp;lt;3 🙂

  2. Meillä löytyy kaksi noita Allu-laseja. Meillä on ne yöpöydillä vesilaseina 🙂

  3. Mitä mitä, täällä on monta blogipäivitystä, joita minulle ei ole tullut taaskaan… Voi tätä bloggeria… Onneksi rupesin selaamaan taaksepäin taas. Elloksen lakanajuttukin oli tulematta, samoin tämä Allu-juttu. Aarikan Allu on kyllä söpö. Meidän muksulla on Allu-vaatteita.:)

  4. Allu on ihana ja Aarikan tuotteet hyviä. Vaikka tuo on yksinäinen susi astioitteni joukossa, en tahdo siitä luopua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *