Sisustuskuvahaaste – Rakkain esine

picture+005.jpg

picture+010.jpg

picture+011.jpg
Jonkin verran jo kulutuksen jälkiäkin vastaanottanut HTC Desire, joka kuuliaisesti on minua yli vuoden jo palvellut. Tällä voin soitella ja tekstailla sekä myös vastaanottaa puheluita ja tekstareita. Tähän puhelimeen kirjoitan muistikirjan puuttuessa ideoita, kauppalistoja ja viikottain vaakalukemani. 😉 Tällä myös liikkeellä ollessani julkaisen teidän ihanien lukijoideni kommentteja, kunnes myöhemmin pääsen läppärille asti vastailemaan. Tärkeimmät jutut, mitä netistä täytyy kaivaa, tällä ne saa esiin. Yleensä blogeja luen vain koneelta, mutta pidempien tylsien hetkien sattuessa kohdalle saatan lukaista niitä jo kännykällä. Tästä HTC Desirestä on siis niin moneksi, että eiköhän tämä lukeudu rakkaimmaksi esineekseni. 🙂
Ja sisustukseenhan tämä liittyy siten, että tällä puhelimella otan PALJON myös kuvia, niin kotoa kuin liikkeellä ollessa eli toimii siis myös osana sisustusta sillä tavoin. 😉
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *