Kahvittelua ystävän kanssa

Tänään sain pitkästä aikaa ihanan ystäväni S:n kahville ja bonuksena hänen 1-vuotiaan poikansa sekä 4-vuotiaan tyttärensä. Ihana M-tyttönen on kummityttöni. S:n kanssa ollaan tunnettu toisemme ala-asteen toiselta luokalta eli toooooosi kauan, 25 vuotta jo! 🙂
Nautiskelimme iltapäiväkahvit, jutustelimme ja naureskelimme pojalle, joka kaivoi lähes kaikki näkyvillä olleet kosmetiikkavarastoni. On se hyvä aloittaa nuorena, säästyy ehkä rypyiltä. Minäkin olisin voinut aloittaa hieman aikaisemmin. 😉 Myös kissanlelut olivat kova hitti! Ja vierailun jälkeen kotini oli tietenkin sen näköinen, että oltiin viihdytty!
picture+038.jpg

picture+039.jpg

picture+040.jpg

picture+041.jpg

picture+043.jpg
Olisipa ollut joku keino kuvata koti siten, kuten oma silmä näki kaiken eikä tällä tavoin paloina. Olisi käynyt paremmin selväksi miltä täällä näytti. Täytyy kyllä nostaa hattua vanhemmille, jotka jaksavat joka päivä – useaan kertaan – siivota lasten sotkut. 🙂
Kiitos kivasta illasta S <3


P.S. Huomenna aamulla juttua eräästä kuvissa vilahtavasta jutskasta! 🙂
Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Kahvittelua ystävän kanssa

  1. Kyllä siinä hermo menee kyllä kun korjaa lelut nin 50 krt päivässä kasaan. Sillä aikaa kun lappaat yhdestä kohtaa leluja koriin, toisaalla on purettu jo yksi kori :D&lt;br /&gt;No onneksi on kauniit blogit joiden kuvia katsoa oman sekasotkun ahdistaessa.

  2. Kyllä nää maistiaiset riitti mulle hetkeksi, vaikka noi lapset on kyl ihania 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *