Designtorgetilta kotiutettua

Joitakin päiviä sitten kyselinkin Arvoituspostauksessani, että mikä ihmeen muoviläpyskä kuvassa on.
picture+001.jpg
Arvaukset olivat hyviä; jääskraba tai vaikka leikkuulauta. Ja väritystäkin kehuttiin. Läpyskä on siis läpinäkyvää muovia, jossa on mustia raitoja. Valkoista pöytää vasten tosin näyttää musta-valkoraidalliselta. Kieltämättä tuon näköinen leikkuulauta voisi olla aika veikeä. 🙂
picture+002.jpg
Anne osui kuitenkin arvauksessaan oikeaan. Vai oliko kyseessä tieto? 😉
picture+003.jpg

 

picture+004.jpg

 

 

picture+005.jpg

 

 

picture+006.jpg

 

 

Kyseessä tosiaan on MALJAKKO!

 

 

picture+008.jpg

 

 

picture+009.jpg

 

 

picture+010.jpg

 

Ostin tämän siis Tukholman reissultani Designtorgetilta. Äärettömän mielenkiintoinen tuote ja todella kätevä. Maljakko on tukeva, vaikka ei ihan heti uskoisi tuollaisesta ”lituskasta”. Säilytystilojen kanssa tuskailevalle todella hyvä ratkaisu. Ostin kokeeksi vain yhden itselleni ja yhden ystävälleni tuliaisiksi, mutta seuraavalla kerralla voisi ostaa muutaman lisää. Ihanat valkoiset tulppaanini toimivat nyt esimerkkinä maljakossa, mutta mielestäni tulppaani ei ehkä ole maljakkoa kovin hyvin imarteleva kukka. Jokin pitkävartisempi voisi olla parempi.

7 kommenttia “Designtorgetilta kotiutettua

  1. Ohhoh. Hieno. Missä hintaluokassa meni? Tuollaisen voisi hankkia. Oliko muissa väreissäkin?

  2. Eivät tosin vielä toimita Ruotsin ulkopuolelle. Tämän vuoden aikana käsittääseni kyllä aloittavat Ruotsin ulkopuoliset toimitukset.<br /><br />Designtorget sijaitsee tosi helpossa paikassa kyllä. Sergelintorilta kun lähtee tunneliin (pois päin Åhlénsilta), niin melkein heti oikealla on liike.

  3. Vastaukseni perustui kyllä tietoon :)<br />- hommattiin joskus yhdeltä maahantuojalta poistosatsin kaiken maailman krääsää ja sielä oli muunmuassa samaisia maljakoita jokunen. Kyllä me niitä ihmeteltiin jonkin aikaa, ennenkuin tajuttiin mitä ne on, kun pakkauksessa ei ollut "käyttöohjeita"…<br />Yllättävän tukeva kapistus!

  4. Olis pitäny laittaa toi sana krääsää sitaatteihin, sillä siinä satsissa oli paljon mielenkiintoista (kuten nuo) ja yllättävän arvokastakin… kun vaan tajus kaikkien merkityksen. Noi maljakot myytiin melko nopeesti kun vaan tosiaan tajuttiin mitä ne on. Laitoin malliin kukkasen…Asiakkaat aivan riemastu niistä 😀 varsinkin niiden tilaa säästävästä koosta.<br />Ja hinta meillä oli muistaakseni 4,90€, eli suunnilleen samoissa ruotsin kanssa 🙂

  5. Äh, mitäs pienistä. 🙂 Ja uskon, että riemastuttiin noista maljakoista. Ystävänikin sai jonkinlaisen sätkyn saadessaan tuliaisen. Ja itse hankin taatusti lisää, jos löydän Suomesta tai kun Designtorget alkaa toimittamaan Suomeen (oletan, että alkaa). Tukholmassa tuo maksoi vajaan kuusi euroa, mutta eipä sekään mahottoman kallis ollut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *