Inessa – home, lifestyle & design

Iik ja ääk! Löysin aivan ihanan nettikaupan. Mistähän lie nenän eteen tupsahti, mutta se oli menoa samantien. Inessa on sisustus- ja designtuotteita myyvä verkkokauppa, joka sopii mainiosti ostospaikaksi skandinaavisen ja modernin sisustusmaun omaaville. Jo pelkästään etusivu kertoo paljon valikoimasta.
logo_nega_slogan.png
Tuotteiden takana olevia suunnittelijoita ovat muun muassa  Eero Aarnio, Harri Koskinen, Magnuus Löfgren ja Andy Warhol. Brändejä ovat monien muiden joukossa muun muassa Arabia, Brands Scandinavia, Cole & Mason, Design House Stockholm, Eva Solo ja Sagaform. Voitte siis uskoa, että tuotevalikoima on äärimmäisen houkutteleva. Yllättäen löysin vaikka kuinka paljon kaikkea, mitä voisin kotiinkin klikkailla.
3368picture1Upload_510_383_.jpg

5645picture1Upload_510_383_.jpg

4088picture1Upload_510_383_.jpg

6152picture1Upload_510_383_.jpg

5876picture1Upload_510_383_.jpg

7842picture1Upload_510_383_.jpg

7991picture1Upload_510_383_.jpg

8135picture1Upload_510_383_.jpg

8178picture1Upload_510_383_.jpg

Sivuilla on hyvät hakutoiminnot, jos tiedossa jo olisikin joku tietty tuote. Ja ihana juttu on värihaku, jossa voi hakea mieleisen värisiä tuotteita. Nyt esimerkiksi, kun mieleni on kevään tehosteväriksi vallannut keltainen, niin ”kirkkaankeltainen” värinappulaa klikatessa saan sen väriset tuotteet eteeni. Tuotteita voi hakea myös sesongin (joulu, ystävänpäivä jne.) mukaan.
Yli 70 euron tilauksiin saa postituskulut (5,90) kaupan päälle. Yli 100 euron tilauksiin saa 10 euron lahjakortin kaupan päälle sekä ensivierailun kunniaksi sähköpostiin on mahdollisuus saada 5 euron lahjakortti. Tuotteet luvataan myös toimittaa 2-4 päivän kuluessa tilauksesta.
Kuvat: Inessa

6 kommenttia “Inessa – home, lifestyle & design

  1. APUA! Ei tee yhtään hyvää tällanen mun ostolakolleni. Pitää pistää muistiin ensi kuuta varten 😉

  2. Samaa viserrän, ei tuu halvaksi tän sun blogin lukeminen 😉 Onneks mulla on vielä tämä kuukausi totaalisesti rahatonta, jotta osaa hetken vielä hillitä 😀

  3. Edelliset sen sanoivat… Ääh… Just tilasin meille lattialaatat, joten ei puhettakaan, että saisin jotakin ihanaa tuollaisesta nettikaupasta… Pitäisiköhän käydä kuitenkin itseään rääkkäämässä ja kurkistaa, mitä muuta siellä on… ei ei ei… älä klikkaa… (klik klik)… no älä ainakaan sorru… 😀 Kiitos kivasta vinkistä ja ihanaa naistenpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *