Tykkää Eettisestä Luksuksesta ja voit voittaa!

”Tykkäätkö Eettisen Luksuksen ekologisista pesu- ja puhdistusaineista? Kukapa ei tykkäisi!
Eettinen Luksus on puhdasta tehokkuutta ilman myrkkyjä – kierrätetyissä ja kierrätettävissä kuorissa. Viehättävien designpullojen värikkäät ja tuoksuvat henget täyttävät toiveesi puhtaasta kodista.
Tykkää Eettisestä Luksuksesta myös Facebookissa. Kaikkien tykkääjien kesken arvotaan kolme tuotepakettia. Yhteenpakettiin kuuluu käsitiskiaine, yleispuhdistusaine, pyykinpesuaine, nestesaippua. Palkinnot arvotaan 15.3.2012. ”

APC_pinkgrapefruit_pienempi.jpg

handwash_lavender_pienempi.jpg
laundry_peony_blossom_pienempi.jpg
pump_cucumber_pienempi.jpg
Käy siis tykkäämässä Eettisen Luksuksen Facebook-sivuista TÄÄLLÄ, niin voit voittaa tuotepaketin ja saat myös ajankohtaista tietoa!
Irina / White & Fresh - -

9 kommenttia “Tykkää Eettisestä Luksuksesta ja voit voittaa!

  1. Kiitoksia vinkistä 🙂 Piti käydä heti osallistumassa! En ole itse näitä vielä kokeillut, mutta kehuja olen kuullut monesta suunnasta 🙂

  2. Tänään valtuutin miehen hakemaan Methodin lattianpesuainetta. Huomenna on pestävä lattiat kun karvakaveri lähtee illalla kotio. Tuli sopiva tilaisuus lattioiden pesemiseen (jota en muuten harrasta ;-)kun kaikki matotkin ovat viikonlopun pihalla 🙂

  3. Mä voin lämpimästi suositella Methodin tuotteita. Suurin suosikkini on tuo Fresh Air -pyykinpesuaine. Mulla on blogissa Method-tunnisteen alla joitakin postauksia käyttökokemuksista. 🙂

  4. Hei jee, tosi hienoo! Onko teillä parketti vai muovilattia eli kumpaa lattianpesuainetta hankitte? Ootko aatellu kokeilla niitä pyykinpesuaineita? Fresh Air on vaan ehkä loistavin ikinä!

  5. Tällä hetkellä muovilattia. Kesällä varmaan sitten jo laminaatti. Eli sitä samaa hankitaan mitä sullakin on 🙂 Ja tosiaan olen ajatellut kokeillut pyykinpesuainetta kunhan noi mitkä nyt on käytössä menevät ensin loppuun. Ja käsitiskiainetta ostetaan myös pian 🙂

  6. Ihan mielettömän kiva kuulla! Mielelläni kuulisin sitten, mitä olet mieltä. Niin hyvässä kuin pahassa. 😉

  7. Houkuttelevan näköisiä kauniita pakkauksia. Pitäisi varmaan joskus kokeilla, jos ovat käytössäkin tehokkaita puhdistajia.

  8. Minä ainakin oon tykännyt eikä mua yhtään huvita palata takaisin markettipesuaineisiin. Mulla ei ole oikeastaan mitään syytä olla käyttämättä Methodin tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *