Purnukat kylppäriin

Sain kaverilta pari lasista purnukkaa kunnollisella kierrettävällä metallikannella. Otin ne vastaan keveällä mielellä ja pohdiskelin, että niihinhän voisi laittaa vaikka nappeja. Kotona koin kuitenkin valaistumisen ja löysin purnukoille ehkä parhaimman käyttötarkoituksen ever! Ja olivat juuri oikean kokoisia.

picture+003.jpg

picture+002.jpg

Pohtimani ongelma ratkesi ihan huomaamattani ja nyt sekä vanupuikoille että -lapuille on oma näppärä ja nätti säilytystila. Kiitos! <3 🙂

Ihanaa perjantaita kaikille! 

p.s. Onpa mulla ollut nyt tammikuussa paaaaaljon asiaa; tämä on 45. postaus ja ollaan vasta reilussa puolessa välissä kuuta. Onko postauksia teidän mielestä liian vähän, sopivasti vai liian paljon?!

8 kommenttia “Purnukat kylppäriin

  1. Postaa niin paljon kuin mielesi tekee, minä ainakin luen. 🙂 Fiiliksen mukaan, eli ei kannata väkisin kirjoittaa ja jos taas on kirjoitukseen sopiva olo, niin ei muuta kuin sormet näppäimistölle ja antaa palaa. Toisinaan tulee enemmän juttuja ja toisinaan vähemmän. Jos sinusta tuntuu, että postauksia on paljon, niitä voisi yhdistellä. Saman aihealueen juttuja kerätä yhteen ja valmistella niistä yksi pitempi postaus. Mutta saahan ne pötköön hakusanan avulla, että ihan makuasia, tekeekö tusinan lyhyitä pikkupostauksia vai pari kolme pitempää. Fiiliksen mukaan, fiiliksen mukaan…

  2. Mieki haluan tuommoiset ! &lt;br /&gt;Miusta postauksia on sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän 🙂

  3. Kiitos, varmaan jatkankin sitten vaan samaan tapaan eli fiiliksen pohjalta 🙂

  4. Muistaakseni Prismassa myytiin niitä koristehiekkoja ja -kiviä eli sieltä on purnukat peräisin. 🙂 Ja kiva kuulla, että postausmäärä on ok.

  5. Mielummin överit kun vajarit… 😉 Postauksia kehiin vain, ihan niin kun itsestäsi tuntuu. Välillä niitä tulee tosta noin vaan ja välillä joutuu ihan funtsimaan. :)&lt;br /&gt;Mä ainakin tykkään.

  6. Kiitos IMAGE 🙂 Oon ihan tyytyväinen, vielä (ainakaan) kukaan ei ole sanonut, että liikaa postauksia. 😉

  7. Buo purnukat kelpais kyllä mullekkin.Postaile sinä ihan juuri niin paljon tai vähän kuin itse koet oikeaksi, silloin liikut oikeilla linjoilla. Oman itsensä kuunteleminen on tärkeintä kaikista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *