Kenkien huoltoilta

Suosikkikenkieni eli syksyllä H&M:lta ostettujen maiharityyppisten nilkkureiden pinta oli sen verran nuhjuinen, että oli huollon paikka. Sain ystävältäni hänelle tarpeettomia Methodin nahanpuhdistusliinoja, joita sitten vihdoin päätin testata.

Ennen…

picture+001.jpg

picture+004.jpg

picture+007.jpg

Jälkeen…

picture+010.jpg

Puhdasta tuli, vain pienet pintanaarmut jäi! 🙂 Nilkkurit ovat keinonahkaa ja nämä kätevät Leather Love Wipes -puhdistusliinat ovat siihenkin oikein kelpoja. Vielä pieni näyte liinojen puhdistustehosta:

picture+008.jpg

Ihanat nuhjuiset mutta rakkaat Adidaksen Superstarini, joita en todellakaan jaksa/muista puhdistaa usein, saivat pitkästä aikaa maistaa omaa väriään. 🙂 Käytän kyllä jatkossakin noita liinoja. Olen niin perus laiska, että suihkeiden ja sienien yms. aineiden kanssa ei vain jaksa läträtä. Suosittelen!

[Tämä ei ole maksettu mainos]

2 kommenttia “Kenkien huoltoilta

  1. Hyvältä näyttää! Toimivatkohan nuo liinat kaikenlaiselle nahalle? Mä läträän pesuaineen ja vahan kanssa. Oon aika intohimoinen kenkien huoltaja ja huollan myös miehen kengät.<br /><br />-Satu

  2. Kyllähän ne käy kaikelle nahalle. Kaveri on putsannut näillä nahkasohvaa ja hyvin pelaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *