nike_air_max_motion_8636.jpg

nike_air_max_motion_8642.jpg

nike_air_max_motion_8656.jpg

nike_air_max_motion_8655.jpg

nike_air_max_motion_8648.jpg

Olen pitkään jo halunnut kunnon lenkkareita. Katselin vissiin vuosi sitten kaupassa Niken Air Maxeja, kun niistä oli kohkattu niin paljon joka paikassa. Jäivät silloin vielä kauppaan, mutta eilen illalla muistin ne ja niiden iskuja vaimentavan välipohjan, kun mietiskelin millaiset olisivat hyvät ja niin sanotusti citykelpoiset lenkkarit. Olen kärsinyt viime aikoina sekä päkiäkivuista että säärien lihasten säryistä. 

Tänään sitten piipahdin kaupungilla ollessani muutamassa kaupassa ja niin sain jalkaani Nike Air Max Motion Low -tennarit. Mustia olin ajatellut, mutta lopulta repäisin ja ostin nämä vitivalkoiset versiot, joissa hauskana, joskin onneksi aika huomaamattomana yksityiskohtana kukallinen pitsikuviointi päällä. Laitoin kengät heti kaupassa jalkaan ja kyllä vaan oli mukava näillä kävellä. Toivottavasti näiden myötä hieman jalkavaivat helpottavat!

Onko teillä kokemusta Air Maxeista? Entä onko jollain kokemusta tällaisten vaaleiden kenkien puhdistamisesta? Oletan vahvasti ettei valkoinen väri kauaa ole näin valkoinen. ;)