Kävin viime viikonloppuna pitkästä aikaa Tigerissa. Menin katsomaan, josko sieltä löytyisi betoniruukkua, jollaisesta olin Oma Koti Valkoisen Miialta kuullut. Ruukkuja oli alun perin myös korkeampi versio, joka oli muodoltaan enempi maljakko kuin ruukku. Itse kiinnostuin matalammasta versiosta ja onneksi sellaisia vielä muutama kappale kaupasta löytyi.

whiteandfresh_betoniruukku_tiger_5811.jp

whiteandfresh_betoniruukku_tiger_.jpg

Ihan alkuun ihastelin ruukkua ihan sellaisenaan tyhjällä tasolla. Kokeilin myös laittaa siihen viimeisimmän viherkasviostokseni eli muorinkukan. Tosi kivalta kyllä näytti viherkasvin kanssa, mutta voisin katsella tuota tyhjänäkin. ;)

whiteandfresh_betoniruukku_tiger_5809.jp

whiteandfresh_betoniruukku_tiger_5852.jp

Ruukku ei siedä vettä (Miian maljakko halkesi tipasta vettä), joten en ainakaan muorinkukkaa siinä jatkossa säilytä. Kastellessa tulee vesi mullan läpi aika nopeasti eli parempi olla vaan tuossa omassa saviruukussaan aluslautasen kanssa. Kokeilin sitten laittaa ruukkuun klementiinejä ja ne näyttävätkin tosi kivalta! Saa nähdä, mitä kaikkea tulen ruukkuun laittamaan, mutta kuten sanottu, se näyttää oikein kivalta ihan tuollaisenaankin. :)