Muutama viikko sitten kerroin teille tilanteestani liittyen kasvojeni ihon puhdistukseen ja kosteutukseen. Lyhykäisyydessään tilanne oli se, että iho alkoi jo yllättävän aikaisin syksyllä kiristelemään ja kuivumaan. Lisäksi huomasin vielä olevani yliherkkä silloiselle puhdistusaineelle. Akuutin avun sain vaihtamalla puhdistusaineen tutumpaan ja turvallisempaan ja tehostamalla kosteutusta. Tässä avukseni tuli eleven.fi ja sain testiin jonkinlaisen kulttimaineenkin omaavan Indeed Laboratoriesin Hydraluron seerumin. 

whiteandfresh0867.jpg

Hydraluron seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä. Tämä jos mikä auttaa sitomaan kosteutta iholle. Imeytymistä iholle tehostaa punainen merilevä. Tämä seerumi on geelimäinen ja sitä levitetään puhdistetulle ja kuivalle kasvojen iholle. Pelkästään tämä seerumi ei riitä kosteuttamaan, vaan päälle on laitettava vielä kosteusvoide. Suosittelen sitä muutenkin lämpimästi, sillä geeli jättää ihon hieman omituisen, ehkä aavistuksen nahkean/kireän tuntuiseksi. Kuitenkin kosteusvoiteen levityksen jälkeen tunne poistuu ja iho on normaalin kosteutetun tuntuinen.

whiteandfresh0864.jpg

Hydraluron seerumia voi käyttää päivittäin tai kuurimaisesti tarpeen vaatiessa. Itselläni on nyt menossa tauko, sillä kasvojeni ihon vointi tasaantui ja kuivuudesta johtuvaa kiristystä ei juuri nyt ole. Mieli on kuitenkin rauhallinen, kun tiedän tätä seerumia olevan, kun kylmät ilmat pääsevät taas kiusaamaan herkkää ja pintakuivaa ihoani. 

Sain testiin myös kaksi nügg-kasvonaamiota, joista tuon keltakantisen rauhoittavan jo käytin ensiapuna. Kosteuttavaa naamiota vielä hieman säästelen kuivempia hetkiä varten. Nämä ovat aika näppäriä naamioita, helppo ottaa mukaan vaikka matkalle. Naamion voi käyttää perinteisesti antamalla sen vaikuttaa ensin 5-10 minuuttia ja huuhtelemalla pois tai laittaa pieni kerros kasvoille yöksi vaikuttamaan. Käytin naamion perinteisellä tavalla, mutta saattaa olla, että kokeilen myös tuota yöksi jättämistä. :) Nügg Beautylla on naamioita useampaankin tarpeeseen sekä myös silmänympäryksille ja huulille. Tästä voit tutustua niihin tarkemmin!

Nyt pitäisi pahimmat kiristelyt ja muut kasvoilla helpottaa, kun on kunnon kosteutustuotteet. Ei vaan ole hyvä iholle tämä meidän pimeä ja kylmä vuodenaikamme. Entä te muut, miten saatte pidettyä ihon kunnossa talviaikaan? Kaikki vinkit ovat tervetulleita. :)

 

Katso myös muut Indeed Laboratoriesin tuotteet eleven.fi:llä!

 

Yhteistyössä eleven.fi / postaus sisältää mainoslinkkejä