EDIT: Arvonta on päättynyt!

500 tykkääjää on nyt vihdoin blogini Facebook-sivuilla ja se tarkoittaa, että lupaamani arvonta käynnistyy. Arvonnan palkintona on Method-tuotepaketti, joka pitää sisällään käsitiskiaineen, nestesaippuan ja yleispuhdistussuihkeen. Olen itse suosinut kodin puhdistus- ja siivoustuotteissa jo vuosia Methodin tuotteita ja siksi halusin tehdä tämän arvonnan yhteistyössä Method Suomen kanssa. Tämä on myös lämmin kiitokseni teille kaikille lukijoilleni ja erityisesti kaikille blogiani Facebookissa seuraaville!

Method_Sunset_Beach.jpg

Valitsin arvontaan oman suosikkini eli Sunset Beachin (Auringonlasku). Kuten kerroin, paketista löytyy käsitiskiaine, nestesaippua ja yleispuhdistussuihke. Olen itse tosi kovasti tykännyt sarjan yleispuhdistussuihkeesta. 


Arvonnan säännöt

1 arpa - Jätä kommentti tähän arvontapostaukseen. Olisi kiva kuulla, onko Methodin tuotteet sinulle jo tuttuja!

2 arpaa - Kommentin lisäksi tykkäät blogini Facebook-sivuista (tykätä voi arvonnan aikana)

3 arpaa - Edellä mainittujen lisäksi tykkäät Method Suomen Facebook-sivuista (tykätä voi arvonnan aikana)

Kerro kommentissasi, kuinka monella arvalla olet mukana! Jätä myös sähköpostiosoitteesi kommenttikentässä sille varattuun sarakkeeseen (ei näy julkisesti). Näin tavoitan voittajan arvonnan päätyttyä. Muistathan siis myös seurata sähköpostiasi! :)

Arvonta alkaa n-y-t ja päättyy sunnuntaina 6.11.2016 klo 23:59.

Onnea arvontaan!


Arvonnan sponsoroi Eettinen Luksus Oy / Method Suomi