En ikinä olisi uskonut sanovani näin, mutta ohuista hiuksista on todellakin mahdollista saada paksummat. Minulle suositeltiin Tigin Bed Head Superstar nestettä, ja ajattelin mielessäni, että niinköhän... ei tätä ohutta hiusta ole yli kolmeenkymmeneen vuoteen paksummaksi saatu, joten miksi nytkään?

whiteandfresh8469.jpg

Mutta hupsheijaa, kuinkas kävikään? Hiuksista todella tuli paksumman tuntuiset! Ei massiivisesti paksummat, mutta tuntuvasti kuitenkin. Juuri sen verran, että ehkä pystyy lähtemään ovesta ulos hiukset avonaisena. Ja voi vitsi, miten oma olo on parempi, kun tuntee, että päässä on enemmänkin kuin kaksi karvaa! Voin lämpimästi suositella kokeiltavaksi jokaiselle ohuista litkuhiuksista kärsiville. <3

whiteandfresh.jpg

Olen tätä laittanut pyyhekuiviin hiuksiin ja antanut kuivata. Kuivumisen aikana olen kerran pari harjannut hiukset. Kokeilin kerran myös föönata hiukset tätä laitettuani, mutta en huomannut lopputuloksessa oikeastaan mitään eroa verrattuna itsekseen kuivumiseen. Ei siis kannata välittää tuosta "blowdry" sanasta. ;) Aavistuksen enemmän struktuuria saa sillä, että jättää hiustenpesussa hoitoaineen laittamatta. Tällöin hoitoaine ei sulje hiussuonia ja Superstar pääsee paremmin imeytymään. Tätä käyttäessä muuten sen verran ilmavuutta saa hiuksiin, että ne eivät edes rasvoitu yhtä nopeasti kuin normaalisti. Tämä on siis jo lunastanut luottotuotteen tittelin käytössäni. :)