Varsin hyvän saaliin loppuneita kosmetiikkatuotteita sain helmikuussa. Kuusi normaalikokoista tuotetta loppui eikä tuotepettymyksiä ollut lainkaan. 

Heille, joille tämä kosmetiikkatuotteiden loppumispostaussarja ei välttämättä ole vielä tuttu, niin kysehän on siis siitä, että yritän saada vanhoja tuotteita varastoistani käytettyä ennen kuin ostan uuden vastaavan. Aikoinaan on tullut keräiltyä purkkia ja purnukkaa tuoksu- ja pakkaushuumassa ja se tietää pursuavia kaappeja ja laatikoita kylpyhuoneessa. Enää en onneksi ostele kosmetiikkatuotteita kuin hurjapää. :D Tässä vielä linkki aivan ensimmäiseen postaukseeni aiheesta, kun vuonna 2013 aloitin.

whiteandfresh7355.jpg

Aqualan L - Nämä isot pumppupullot on kyllä näppäriä, kun riittävät pitkään eikä tarvitse taiteilla korkkien kanssa. Hyvää perusrasvaa, joka toimii mainiosti herkkäihoisella tarpeeseen kuin tarpeeseen. Tosin pakko myöntää, että kovimmilla pakkasilla (kasvojen) iho, jolle tätä pääosin käytän, vaati jo hieman tuhdimpaa tavaraa ylleen. Tämä voide kuuluu kylpyhuoneeni vakiotuotteisiin.

Victoria's Secretin Vanilla Lace hand and body creamin ostin New Yorkista (ostokseni NYC:sta klik!). Halusin kokeilla ja tuoda tuliaiseksi jotain, mitä en ollut aiemmin kokeillut. Ihana tuoksu, mutta koostumus ei ollut aivan yhtä hyvä kuin Coconut Passionissa, jota myös kovasti rakastan. Siihen verrattuna tämä Vanilla Lace oli hieman tuhdimpaa. Tykkään rasvata näillä VS:n voiteilla käteni nukkumaan mennessäni. 

Stockmannilta Hyvän olon illassa saatu Kiehl'sin Aromatic Blends Nashi Blossom & Pink Grapefruit vartaloemulsio oli ihana! Tykkäsin kovasti tuoksusta ja koostumuksesta. Koostumukseltaan tämä oli ohutta ja kevyttä, mutta ei mitään lirua. Tuoksu oli omaan nenääni mieto ja raikas. Ehdottomasti voisin käyttää toistekin! 

No Nothing Very Sensitive -sarjan shampoo loppui. Yhden tällaisen jo aiemmin olen tyhjentänyt ja on siis ihan hommansa hoitava tuote. Nimensä mukaan sopii herkemmillekin eikä sisällä mitään ylimääräistä. Varmasti tulee hankittua vielä uudestaankin, sillä on myös riittoisaa (edellinen puteli loppui lokakuussa eli about neljä kuukautta kestää).

Sain myös korkattua ja käytettyä heinäkuussa asuntomessuilta ostamani Methodin Peppermint Vanilla Foaming Soapin. Mukava pirtsakkainen tuoksu tässä talvisesonkisaippuassa ja pitkään palasaippuoita käytettyäni arvostin taas huimasti pumppausominaisuutta. :) 

Viimeisenä vaan eipä vähäisimpänä loppui bareMineralsin meikkipuuteri. Aivan loistava tuote tälle kirjavanaamaiselle, jolla silloin tällöin äityy kukintakin päälle. Tarkemmin tästä uudesta luottotuotteestani voi lukea tästä postauksesta! Ehdoton luottotuotteeni <3

Loppuneisiin tuotteisiin palaamme taas ensi kuussa. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)