Eilen uhmasin loskaa ja laitoin jalkaani tammikuussa Boozt.comista ostamani Tamariksen nilkkurit. Niille on pian käyttöä, joten sisäänajo oli aloitettava siitä huolimatta, että en ole ehtinyt pintasuojausta tekemään. 

whiteandfresh7630.jpg

whiteandfresh7623.jpg

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut siisteistä nilkkureista, joissa ei olisi kuin hieman korkoa. Kenkien tulisi sopia niin farkkujen, legginssien kuin suorien housujen kanssa eli tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nämä Tamariksen Woms Bootsit ovat juuri passelit, kengän kärkikään ei ole liian suippo eikä siten näytä mahdottoman hullunkuriselta lyhyellä ihmisellä. Hieman jännitti tilata näitä, mutta valitsin rohkeasti oman kokoni ja lopputulemana sain kengät, jotka vastasivat kokoaan. Ensimmäinen päivä nämä jalassa ei tuottanut kiristystä, puristusta eikä hankausta. 

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh7627.jpg

Kyllä kelpaa nyt tepastella kevättalvisilla teillä. :)

Kannattaa piipahtaa kurkkaamassa Boozt.comin kenkävalikoimaa muutenkin, sillä nyt saa jopa 20 % alennusta tämän kauden tyyleistä.

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kengät maksettu osittain Booztilta saadulla lahjakortilla, osittain itse