EDIT: Arvonta on päättynyt!

Kannan mukanani aina vesipulloa. Ennen käytin kaupan virvoitusjuomapulloja, mutta kun neljä vuotta sitten sain käsiini ensimmäisen niin sanotun kestopullon en enää kertakäyttöisiin koskenut. Sain lahjaksi silloin Tupperwaren Ecopure2 -juomapullon, joka kulkikin ahkerasti mukanani aina viime kesään asti. Olin vatsavaivojeni kanssa jo niin epätoivoinen, että halusin sulkea pois sen mahdollisuuden, että pitkään käytössä olleesta pullosta olisi jotain huonoa imeytynyt elimistöön, ja viskoin pullon pois aloittaen uuden pullon metsästyksen. Kesästä asti eli siis aivan liian kauan olen taas käyttänyt kertakäyttöpulloja, sillä en vain ole löytänyt sopivaa kestopulloa. Pulloa olen etsinyt New Yorkista asti. ;) Pullolle minulla on aika korkeat vaatimukset. Pullon on oltava mielellään vetoisuudeltaan puoli litraa ja sen pitää mahtua myös käyttämääni pienempään käsilaukkuun. Muodolla on siis väliä! Olisi myös kiva, jos pullo olisi väriltään miellyttävä, ennemmin neutraali kuin räikeä. Tätä viimeisintä toivettani ei saamani Ecopure2 täyttänyt, mutta kirkas ja raikas omenanvihreä väri ei kuitenkaan ole huono! Vetoisuus kun kuitenkin on sen puoli litraa ja pullo mahtuu siihen pienempään laukkuuni. Niinpä tartuin tilaisuuteen, kun törmäsin netissä ilmoitukseen, jossa näitä Tupperwaren Ecopure2 -pulloja oli tarjolla. 

whiteandfresh7544.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh7546.jpg

Pulloja on saatavilla erikokoisina. Löytyy myös 0,75 litran ja yhden litran pulloja ja onpa joissain pulloissa jopa juomanokkakin. 0,5 litran pulloja on paketissa kaksi; vihreä ja tuollainen persikkaan taipuva oranssi. Otin käyttööni tutun ja turvallisen vihreän ja nyt tuo toinen pullo on minulle tarpeeton. Niinpä ajattelin, että kun blogini Facebook-tykkääjien määrä on kivasti taas kasvanut ja jos vaikka siellä ruudun takana joku olisi myös ekologisempaa vesi-/juomapulloa vailla, arvon tämän toisen pullon täällä blogissa!

Arvonnan säännöt on simppelit:

1) Kaikille yksi arpa JA blogin Facebook-tykkääjät saavat tupla-arvan (arvonnan aikana voi liittyä - KLIK!). Lisäksi tosi mielelläni kuulisin teidän ajatuksia vedenjuonnista ja vesipulloista! <3

2) Muistakaa ilmoittaa, kuinka monella arvalla olette mukana.

3) Jättäkää toimiva sähköpostiosoitteenne kommentin yhteydessä sille varattuun kohtaan (ei näy julkisesti). Ilmoitan voitosta sähköpostitse.

Arvonta alkaa heti ja päättyy perjantaina 11.3.2016 klo 23:59.


Onnea arvontaan! :)