Meikkituotteideni toinen luottotuote on löytynyt (ensimmäinen on Sensain 38 ripsari). Kyseessä on itselleni kaikken tärkein tuote eli mineraalimeikkipuuteri. Käytin reilun vuoden Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteria. Se oli hyvä, mutta couperoottinen ja ajoittain hormonaalisista (?) finneistä ja paukamista kärsivä kasvojeni iho kaipasi (tai minä kaipasin) peittävämpää tuotetta. Olin kuullut paljon kehuja bareMineralsin meikkipuutereista ja päätinkin hankkia moisen testiin New Yorkista. Jo ensimmäiset käyttökerrat todistivat, että olin löytänyt lähes täydellisen puuterin. <3 

whiteandfresh5556.jpg

bareminerals.jpg

Kasvot ennen puuteria

bareminerals1.jpg

Oma puuterini on Original Foundation Broad Spectrum SPF 15 ja sävy Fair (C10). Puuterin levitän Everyday Mineralsin Flat Top -siveltimellä. Tällä yhdistelmällä saa aikaan peittävän ja luonnollisen meikkipohjan.

bareminerals2.jpg

Kuvassa puuteroituna toinen poski. Huomattava ero, eikö? ;)

whiteandfresh55830.jpg

Ja voilà, kasvot valmiina uusiin seikkailuihin! <3

En vieläkään meinaa uskoa sitä, että olen löytänyt puuterin, joka ihan aikuisten oikeasti peittää oman läikikkään punanaamani. Toki finnit hieman näkyy, jos iho on tositosi pahana, mutta sekin on vain ohimenevää. Alkuvuosi on muutenkin usein kasvoilleni se pahin. Mutta noin niin kuin muutoin, olen super tyytyväinen ja voin suositella bareMineralsia kaikille, jotka kaipaavat toimivaa mineraalimeikkipuuteria. 


Postaus sisältää mainoslinkkejä