Huhheijakkaa, sinne se viikonloppu katosi. Kuin tuhka tuuleen. Viikonlopun koittaessa sitä ajattelee, mitä kaikkea ehtiikään tehdä kahden päivän aikana ja kuinka saa nukkua rauhassa ilman herätyskelloa. Sitten vaan yhtäkkiä havahtuu maanantaiaamuun silmät ristissä. ;)

Otin perjantaina mini-irtioton omista ympyröistäni ja lähdin yökylään ystävälle. Söimme, katselimme leffan, joka meidän on pitänyt katsoa jo ties kuinka kauan sitten ja nautimme lasilliset punaviiniä. Rauhallista hengailua, se on parasta. <3

whiteandfresh7.jpg

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh6.jpg

whiteandfresh5.jpg

Loppuviikonloppu menikin digiboksin tyhjennyksen parissa. Olen tallentanut joitain sarjoja kuluneen syksyn aikana ja nyt sain ne vihdoin katsottua. Vaikka tänään olikin käynnistymisvaikeuksia, niin kiva silti oli aloittaa uusi viikko. Ja seuraava vapaapäivä koittaa jo keskiviikkona, jei! ;)

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!