Yksi lahjatoiveistani toteutui, ja sain vitivalkoisen pellavapussilakanan ja tyynyliinan. <3 Minulla on jo ennestään yhdet, jotka ovat kestäneet hyvinä jo kaksi vuotta. Pääosin olenkin nukkunut pellavissa ja kun vielä oli pesutupa käytössä, pesin ja kuivasin sekä laitoin ne takaisin sänkyyn samantien. Nyt on joutunut petaamaan sänkyyn toiset pussilakanat, kun pellavat ovat olleet kuivumassa.

whiteandfresh0518.jpg

whiteandfresh0506.jpg

whiteandfresh0503.jpg

Nämä uudet ovat Casa Stockmannin pellavapussilakana ja -tyynyliina (myydään erikseen) ja vanhat on Koodi-merkkiset Hobby Hallista. Uskon, että laatu on molemmissa yhtä hyvä. Pellava on 100 % kivipestyä ja ainakin näin tehdaspuhtaina tosi pehmeät. Olikin aivan superia kaivautua uusien vällyjen väliin aattoiltana ja päikkäreille joulupäivän päivällisen jälkeen!

Valkoiset%20pellavalakanat.jpg

whiteandfresh0520.jpg

Pellavaliinavaatteista tuli kertaheitolla kaksi vuotta sitten suosikkini ja sillä matkalla ollaan edelleen. Kyllähän joukkoon mahtuu silloin tällöin ihan puuvillaisiakin liinavaatteita, mutta ei ole vielä pellavan voittanutta! 

 

Sisältää mainoslinkkejä