Rohkaistuin sitten oikein kunnolla Blogger's Inspiration Dayn silmälasikokeilujen myötä ja hankin itselleni yhteistyöstä saadulla lahjakortilla uudet silmälasit. Eikä ne mitkä tahansa silmälasit olekaan vaan juurikin Heritage Swarovski -malliston yksilöt Instrumentariumista. En myöskään ottanut itselleni tyypillisesti mustasankaisia hillittyjä kehyksiä vaan valitsin siniset! Tällaista rohkeaa valintaa en vielä hetki sitten olisi pienessä mielessänikään kuvitellut tekeväni. :)

whiteandfresh0362.jpg

whiteandfresh0353.jpg

Silmälasien kotelo ja pakkaus ovat todella tyylikkäät, niitä kelpaa säilyttää vaikkapa ihan näkösällä. Puhdistusliinakin oli pakattu muoviin ja siinä on hillitysti painettu merkkiteksti.

whiteandfresh0356.jpg

whiteandfresh0357.jpg

whiteandfresh0360.jpg

whiteandfresh0361.jpg

whiteandfresh0368.jpg

Hillitty kristallikoristus tuo laseihin hivenen juhlallisuutta ja nämä sopivatkin mainiosti asusteeksi juhlan lisäksi myös arkeen. Kokomustaan asuun saa kivaa twistiä säihkyvän sinisillä silmälasikehyksillä. :)