Kutakuinkin kaksi kuukautta olen nyt asunut tässä uudessa kodissa ja olen viihtynyt tosi hyvin! Ihanan kodikas asunto jo ihan sellaisenaan, tulee tunne kuin olisi ikiomassa pesässä. <3 Nyt sain otettua jonkinlaiset kuvat eteisestä. En ole aiemmin saanut eteistä oikein kuntoon, kun sen sisustaminen pitkulaisen muotonsa vuoksi on varsin haasteellista ja toisekseen tämä asunto kaikesta ihanuudestaan huolimatta on tosi hämärä, varsinkin valokuvausperspektiivistä katsottuna. 

whiteandfresh0052.jpg

Aiemmin lähes koko ajan eteisessä ollut hyllykkö ei enää sopinutkaan tuohon pitkälle seinälle, joten piti keksiä jotain muuta. Checklist -blogin Heidin tuunattu saunapenkki sai minut rakastumaan ja niinpä hankin minäkin penkin eteiseeni! Tarkoituksenani on kopioida koko idea ja tarvikkeetkin sahaa sekä vasaraa myöten löytyy, mutta toistaiseksi penkki saa olla paikoillaan juuri tuollaisenaan. Jalat laitoin ajatuksissani vähän hassusti ja sanoinkin Heidille, että oma penkkini näyttää jotenkin kovin siveältä. ;D

whiteandfresh0080.jpg

whiteandfresh0053.jpg

Eteisen kaappien sisältöä joudun vielä rukkaamaan, sillä kaappitilaa on aika vähän. Vasemman puoleinen korkea kaappi on siivouskaappi (ja ihan yhtä onneton, kun aiemmat siivouskaappini, ellei jopa onnettomampi!) ja oikean puoleinen pitää sisällään ulosvedettäviä ritiläkoreja. Aiemmin siis itsenäisesti eteisessä seisoskellut hyllykkö siirtyi tuonne naulakkosyvennykseen. Siihen saa kivasti kenkiä, säilytyskoreja ja mitä nyt keksiikään.

whiteandfresh0074.jpg

whiteandfresh0065.jpg

whiteandfresh0069.jpg

whiteandfresh0075.jpg

whiteandfresh0056.jpg

whiteandfresh0078.jpg

whiteandfresh0082.jpg

Mitähän muuta sitä vielä keksisi tuonne... ehkä jotain printtiä voisi harkita?

Onko teidän mielestänne eteisen sisustaminen vaikeaa? Onko muita, jotka "kärsii" tällaisista pitkulaeteisistä? :)