Minäkin pääsin vihdoin kokeilemaan tätä paljon kehuttua Insjön* bagINbagia eli sisälaukkua! Nailonista valmistettua sisälaukkua on kahta kokoa, isoa Saimaata ja tätä vähän pienempää Inaria. Valitsin pienemmän, sillä olin hieman epävarma isomman mahtumisesta useimmin käyttämiini isompiin laukkuihin, mutta voi olla, että hieman hätiköin ja isompikin sisälaukku olisi ollut sopiva. Mutta no problem, tämä pienikin on oikein pätevä! Tänne saa kaikki laukussa mukana tarvittavat pienet jutut, kuten bussilipun, nenäliinat, lääkkeet, purkat, kauppakassin ym. Ei tarvitse kuin kaivaa tämä sisälaukku laukusta ja ottaa tarvitsemansa. Laukkua vaihtaessa sujauttaa vain pussukan toiseen laukkuun ja pikkutavarat ovat taas mukana!

whiteandfresh9657.jpg

whiteandfresh9659.jpg

whiteandfresh9661.jpg

Avaimet voi napsauttaa tähän avaimenperään. Pikalukon ansiosta avaimet on helppo irroittaa käyttöä varten.

whiteandfresh9668.jpg

Jos ei halua käyttää erillistä lompakkoa tai jos vaikkapa korttivalikoima on sen verran massiivinen ettei kaikki mahdu lompakkoon, voi kortteja laittaa laukun sisäpuolella oleviin korttitaskuihin. Toiselta sisälaidalta löytyy pari isompaa sisätaskua. Tämän lisäksi sisälaukun ulkopuolella on erilaisia taskuja.

whiteandfresh9669.jpg

Alustavasti sujautin omaan Chocolate Brown väriseen Inari-sisälaukkuuni* paketin nenäliinoja, kauppakassin ja lääkkeet. Avaimet kiinnitin Insjön avainrenkaaseen*. Lompakko minulla on erillisenä laukussa.

whiteandfresh9672.jpg

whiteandfresh9680.jpg

Kannattaa kurkistaa myös Insjön oheistuotteet*, jotka on suunniteltu sisälaukkujen tapaan helpottamaan meidän kassialmojen arkea! ;)

Miten te pidätte käsilaukkunne järjestyksessä vai häviääkö pikkutavarat laukkujenne uumeniin? Vai onko niin hyvä tuuri, että käsilaukussa kulkee kaikki ihan luonnostaan ja ilman vaivannäköä hyvässä järjestyksessä? :)

 

Tarjous lukijoille! Koodilla WF1E Pinkki avaimenperä eurolla minkä tahansa laukun ostajalle!

Voimassa 19.11.2015 asti

 

Yhteistyössä Insjö*

* Postaus sisältää mainoslinkkejä